2777
2789
عنوان

خواهرم یه سیلی محکم خورد

631 بازدید | 20 پست

وضع مالی بابام زیاد خوب نیست،خواهرمم نوجوونه مدرسه میره،سن دقیق نمیگم شناسایی نشم.

واسه عید پول گرفت یه کت و شلوار خرید،با دوباره یه مانتو و شلوار جین.

حالا امروز دوباره اومد به بابام گیر داد پول بده میخوام یه رنگ دیگه مانتو بخرم،بابامم گفت ندارم،اینم هی ول نمیکرد به من ربطی نداره بایدددد پول بدی من میخوام‌.

آخرم بابام پاشد یه سیلی خیلی محکم بهش زد گفت بیا اینم پول نوش جونت.

حقش بود متاسفانه 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجیت چقدر لباس میخواد خریده دیگه چند تا میخواد بخره

رفتار خواهرت درست نبود ولی تو یا مامانت باید میکشیدینش کنار نره رو مخ بابات با این وضع اقتصادی مردا اعصاب ندارن دم عیدی همه چی گرووون کار و کاسبی خوابیده

گاهی دلم برای بعضی پدرا میسوزه، 

خیلی سخته با این شرایط سخت کار کنی دودستی تقدیم خانواده و بچه ها کنی، عوض تشکر طلبکار هم باشن باز

البته منظورم پدرهایی که برای خانواده زحمت میکشن و به سختی پول در میارن