2777
2789
عنوان

سرصبح با شوهرم دعوام شد،رفت سزکار

1211 بازدید | 100 پست

پسرم ۶ ماهشه،خواب مفیدش رو ب روز انداخته 😣😣😣😣😣

باور کنید دارم از کم خوابی میمیرم

شبی چندبار بیدار میشه،امروز صبح هم از چهار بیدار بود ،خودم دیشب ساعتهای سه خوابیدم.

نزدیک شش صبح بود شوهرمو بیدار کردم گفتم پاشو چهل وقیقه مونده تا بخوای بری سرکار یخورده بچه رو نگه دار تا یکم چشامو ببندم.

پاشد نشست دوباره ازاون طرف دیگه دراز کشید و خوابید.منم ناراحت شدم بیدارش کردم گفتم یادت باشه بلند نشدی یکم نگهش داری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم ناراحت شد ک چه طرز بیدار کردنه و سردرد گرفتم و این حرفها

منم بچه رو بغل کردم از اتاق اومدم بیرون

بیشتر ناراحت شد ک من دارم باهات حرف میرنم راهتو میگیری میری ولی اصلا چیزی نمیگفت ک....

اخ اخ یاد شب بیداریا خودم افتادم چقدر دعوا داشتیم هرشب کلی بی خوابی روح واعصاب برای ادم نمیزاره ولی برای من که گذشت دلم میخاد گاهی برگردم به اون روزا ولی نمیشه دیگه

خدایا شکر  

خوب بوده که رفتارش

شوهر منو از خواب بیدار کنی انگار فحش ننه بابا (ببخشید) بهش دادی

انقد بد اخلاق میشه

اصلا افتضاح وحشی میشه😐😐😐😐😐😐

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄