2777
2789
عنوان

حس محبوب نبودن

75 بازدید | 11 پست

چقدر این حس رو تجربه کردید؟

اعتراف سختیه اما من همیشه تجربه ش کردم

توی همه ی جمع ها، و اذیتم کرده و میکنه

میدونم ریشه روانشناختی داره، ریشه در خاطرات و تجربه های کودکی

متاسفانه وقتی میدونی هم نمیشه خیلی کاریش کرد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم.خودت فکر میکنی دلیلش چیه؟

به نظرم از خاطرات طرد شدن میاد در کودکی

بچه های وسط خانواده هم معمولا توجه کمتری از پدر و مادر دریافت میکنن شاید اون هم از دلایلش باشه، البته خدایی هرچی پدرم بی اهمیت و بی محبت بود مادرم همیشه به همه بچه هاش مهر داشته

به نظرم از خاطرات طرد شدن میاد در کودکیبچه های وسط خانواده هم معمولا توجه کمتری از پدر و مادر دریافت ...

درسته تا حدودی باهات موافقم ، حس میکنم اعتماد به نفس بالایی داری چون اگه اینطور نبود احتمالا بابت محبوب نبودن به خودت و ویژگیهای شخصیت شک میکردی.

راستش منم نظرم اینه که محبوب نبودن بیشتر از همون ترس میاد که از کودکی منشا گرفته.

تا حالا با روانشناس صحبت کردی؟ طرحواره‌هاتو میشناسی؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
درسته تا حدودی باهات موافقم ، حس میکنم اعتماد به نفس بالایی داری چون اگه اینطور نبود احتمالا بابت مح ...

بله قبلا چند جلسه تراپی رفتم

واقعیت رها کردم قبل از اینکه به جاهای خوب برسم ، مهمترین دلیلش مشکلات مالی بود که یهو دچارش شدم و مجبور شدم خیلی زود رها کنم

اعتماد به نفس دارم از این جهت که فکر میکنم توی خیلی مسائل به اندازه نیاز خوبم، اما در عین حال ندارم چون وقتی از طرف دیگران تحسین نمیشم حس تردید بهم دست میده، حس پشیمونی از ابراز وجود. 

البته همیشه هم همچین نیازی ندارم اما گاهی خیلی شدیده. 

یه کم توضیحش سخته.

بله قبلا چند جلسه تراپی رفتمواقعیت رها کردم قبل از اینکه به جاهای خوب برسم ، مهمترین دلیلش مشکلات ما ...

میفهمم.

طبیعیه ، چون فیدبکی که انتظار داری رو از دیگران نمیگیری ، احساس تردید بهت دست میده. خیلی چیزا رو باید بررسی کنی ، مهمترینش اینه که رفتارت چه تفاوت‌های بارزی با رفتار افراد محبوب جمع داره؟ چی باعث میشه تو محبوب نباشی؟ مثلا امکان داره ناخوداگاه حس ترس و تردیدت رو به مخاطبت انتقال بدی؟ و همین مسئله باعث بشه همه بهت نزدیک نشن؟ 

میفهمم.طبیعیه ، چون فیدبکی که انتظار داری رو از دیگران نمیگیری ، احساس تردید بهت دست میده. خیلی چیزا ...

بررسی تفاوت ها یا دلیل عدم محبوبیت بله کاملا.

اما انتقال ترس نه اما حسی که غالبا دچارش میشم حسادت نسبت به اون ادم محبوب و کمی خشم نسبت به دیگران

و بعد میل به ترکشون.

وحشتناکه

نمیدونم تجربه داشتی یا نه، اما ترس از طرد شدن باعث میشه تو قبل تر اونها رو ترک کنی، قبل اینکه اونها پَسِت بزنن، یادمه یکبار این رو با روانشناس بررسی کردیم.و درزندگی واقعیم خیلی اتفاق افتاده

بررسی تفاوت ها یا دلیل عدم محبوبیت بله کاملا.اما انتقال ترس نه اما حسی که غالبا دچارش میشم حسادت نسب ...

اوهوم درکت میکنم. زیاد تجربش کردم.

یه مطلبی خوندم دوست دارم بهت بگمش ، میگفت بخشی از مغز به اسم امیگدال هستش که به احساسات مربوطه. حالا وظیفش چیه؟ وقتی برای اولین بار یه کاریو انجام میدیم ، مثلا توی جمع صحبت میکنیم ، و طرد میشیم ، مغز این خاطره رو سیو میکنه. سری بعد که ما توی این موقعیت باشیم ، امیگدال فورا با توجه به تجربه قبلی باعث بوجود اومدن احساس ترس توی وجود ما میشه و این زنجیره وار ادامه پیدا میکنه.

در نتیجه ما تا همیشه ترس از طرد شدن و پس زده شدن داریم.

حالا کاری که باید بکنی اینه که کلا این زنجیره رو بهم بزنی!

طرحواره رها شدگی!  منم دارمش. خیلی سخته ، خیلی.

دل کندن از ادمایی که خیلی مشتاقم باهاشون اشنا بشم

فقط بخاطر ترس رها شدن.

البته همین شناختش صد قدم تو رو جلو میندازه‌ها.