2777
2789
عنوان

شاید بگید بچه ام ولی برام سواله

212 بازدید | 9 پست

من با ی پسره ۲ سال دوست بودم بهم گیر میدادا ولی نه زیاد

ولی وقتی من باهاش کات کردم بخاطر این گیر داداناش رفت با یکی دیگه دوماه تو رابطه بود ولی به اونم گیر میداد حتی زن عموشم به اون دختره گیر میداد😐

الان برگشته به من دوباره واقعا دوسش دارم ولی خیلی کم گیر میده زن عموشم از اول با من کار ینداشت چرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن عموش چیه این وسط 

شاید میترسه کات کنی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

زن عموش چه ربطی به این پسره داره؟متوجه نشدم.

زن عموشم چون میدونه غیریته اونم گیر میده😂

ولی مثلا به من گیر نمیده به اون دختره که بعد من باهاش رل زد ولی مثلا گیر میداد یکممم

آخه چرا رو هنه غیریتی میشه😐

سادیسمه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)