2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین اشتباه دوران دوستی ، همون دوستی هست. قبل از دوست شدن با هر کسی خوب تحقیق کنید چون اون آدم میتونم در آینده کل زندگی شما رو تباه کنه. 

دوستی زمانی منطقی هست که خانواده های دو طرف در جریان باشن

پرهیز از تفسیر های دروغین ذهن خودت. ذهنت هر حرفی یا حرکتی که طرف مقابلت میکنه اونو تفسیر میکنه و تفسیر منفی. و شما رو عصبانی میکنه و این کار خیلی خطرناکه. اینقدر این سیستم تفسیری ذهن خطرناکه که می تونه رابطه رو خراب کنه و حتی نپرسه فلانی آیا منظورت این هست. به والله اگه این الگو از ذهن کنده بشه و بره. عشق ابدی میشه و گلهاش پژمرده نمیشه. واصلا اختلافی پیش نمی آد. ازم بپرسن یک روش که بین زن و شوهر که اختلاف ایجاد نشه. میگم پرهیز از قضاوت و تعبیر و تفسیر دیگری. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بزرگترین اشتباه دوران دوستی ، همون دوستی هست. قبل از دوست شدن با هر کسی خوب تحقیق کنید چون اون آدم م ...

موافقم واقعا قبل شروع رابطه باید شناخت باشه قطعا 

کم خرج بودم حالا توقع داره هیچی نخوام

حتی اگه بدونی دستو بالش تنگه هم باز نباید مراعات کرد؟ آخه دیدم خیلیا میگن باید درک کرد خیلی ام میگن زنی ک خرج داره ارج داره

پرهیز از تفسیر های دروغین ذهن خودت. ذهنت هر حرفی یا حرکتی که طرف مقابلت میکنه اونو تفسیر میکنه و تفس ...

وای وای چقدررر قبول دارم خودم یباره با قضاوت الکی گند زدم