2777
2789
عنوان

هعیییی الکی الکی چی شد

220 بازدید | 17 پست

چند روز قهر بودم ب قصدترسوندن ب  طلاق اقدام کردم رفتم خونه بابام 

حالا بعد همسرم با مادرش اومد قول داد تغییر  کنه و اخلاق رفتار بد بزارع کنار منم با تعهد برگشتم  خدایی شم تغییر کرده از گل نازک‌تر بهم نمیگه

بابام جلو شوهرم  نفرینم کرد ک چرا حرفشو گوش نکردم طلاق بگیرم 

شوهرم گفت نفرین نکن زن منو  دعوا شد

همونجا شوهرم دستم گرفت و با مادرش آورد بیرون و رفتیم ترمینال برگشتیم خونمون

بابام چون نخاستم الان زندگیم بهم بخوره   کلی نفرین کرد ک الهی رنگ بچه نبینی تو زندگیت  زندگیت خیر نبینی سیاه بشی الهی سقط بشی

گفت ب شوهرت چسبیدی رفتی   عاق میکنمت

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا به پدر و مادرت گفتی میخوام طلاق بگیرم کارت اشتباه بود

تنها نمیزاشتن برم بیرون همجا باهام بودن تا روزی ک دفتر خدمات دادخواست طلاق دادم فهمیدن 

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

پدرت چرا انقدر اتیشش تنده

مگه شوهرت اخلاق بدش چی بود که قهر کردی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
میدونی همین رفتار پدرت یعنی برگردی میخوامت و باعث مهربونی شوهرته؟

بابام گفت تو دزدی و خار مادرتو ... اما شوهرم گفت بابا احترام سن تو دارم   بابامم بد دهنی کرد که برو هر گ.وهی میخای بخور و خارمادرتو فلان کردم 

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

پدرت چرا انقدر اتیشش تندهمگه شوهرت اخلاق بدش چی بود که قهر کردی؟

اعتیاد داشت   ترک کرد الآنم مشاوره و کلاس ترک می‌ره 

چهار سال ماشین لباس شویی نداشتم همون روزی ک رسیدیم رفت ماشین لباسشویی برداشت با اینکه دستش خالی بود

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

پدرت خوب رفتار کرده نشون داد چقدر عاشقته و شوهرتم فهمید که اگه بری خانوادت حمایتت میکنناز بابات نارا ...

چرا نفرینم کرد چرا گفت دیگه نمیای خونم حق رفت آمد نداری

راضی باش ب رضای خدا💙🥲