2777
2789

سلام دوستان تورو خدا کمکم کنید حدود نیم ساعت مثه کسخلا وایسادم طلوع خورشید و نگاه کردم مثلا خواستم نورخواری کنم نمی‌دونستم الان مردمکهای چشام ی تاری داره دقیق دایره مانند مثه خود خورشید اما تاره خیلی اذیتم نوشته ها رو تار میبینم رفتم دکتر قطره داد اما تاثیری نداشتن چیکار کنمممنم؟؟؟؟؟؟کسی تجربشو داره؟؟؟؟؟؟

یک الی دو روز نوخوارب نکنی 

درست میشه نیاز نیست بترسی و ...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توروخدا آخه الان ی هفته است

تو این یه هفته هیچ تغییر مثبتی نکرده مگه؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نه‌والا همون دایره ک شبیه خورشیده جلو چشامه تو مردمک یکمم ناره

اگر کلا تو این یه هفته بهتر یا کم تر نشده خو باید بری متخصص 

اگر کلا تو این یه هفته بهتر یا کم تر نشده خو باید بری متخصص

گلم رفتم گفتن چیزی نیست اصن گفتن مال اشعه نیست دکتر نیستن که سنجش بینایی هم انجام دادم همه رو گفتم