2777
2789
عنوان

زن راننده مینی بوس میشید

189 بازدید | 14 پست

پسری که ۹ سال بزرگتره راننده مینی بوس که ماشین از خودشه خونه نداره درآمدش ماهی ۳۰ تومن یه ماشین شخصی هم داره 

خودم شرایطم بدک نیس شاغلم ماهی ۱۹/ مامانم میگه بیان طبقه بالای ما بشینید تا خونه بسازه بنظرتون منطقیه یا زیادیش میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم اینه ک پولش حلاله 

ولی اصلا ن نزدیک مادرت خونه بگیرید نه نزدیک مادر و اون چون همش بحث و دخالت و دعوا هست رفت و آمدت کنترل میشه چه مادر خودت چه مادر اون 

یه دعوا کنید همه میفهمن

اینا ظاهره،بشین بشین دنیاتون چجوریه

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

من 1سال وخورده ای خونه بابام بودم تو ی ساختمون شوهرم ی شهر دیه. خیلی سختممممم بود ولی چاره ای نبود.

به نظرت اینکه خونه از دختر باشه تو رفتار مرد تاثیر منفی نمیذاره ؟ شما چیزی دیدی؟

اخلاق رفتار و .. در نظر بگیر اخلاق واقعا مهمه 

ولی من توی فامیل داماد هایی که اومدن خونه دختر نشستن بد عادت شدن دیگه از فکر خونه افتادن بیرون البته همه نه باز بستگی به مسئولیت پذیری اون آدم داره

اخلاق رفتار و .. در نظر بگیر اخلاق واقعا مهمه ولی من توی فامیل داماد هایی که اومدن خونه دختر نشستن ب ...

منم نگرانیم همینه یا اصلا فک کنه این دختره مونده رو دستشون که با خونه و جهیزیه و همه چی دادن بهم.

منم نگرانیم همینه یا اصلا فک کنه این دختره مونده رو دستشون که با خونه و جهیزیه و همه چی دادن بهم.

اول بزار بیاد صحبت کن باهاش ببین خودش حرفش چیه برنامه اش واسه خونه گرفتن چیه اصلا پیشنهاد نده فعلا ممکنه بد هوا بشه