2777
2789
عنوان

یه آدم چاق میبینین چی فکر میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 149 پست
عزیزم معلومه خانم مهربونی ودلنشینی هستی ادم های چاق دوست داشتنی وبانمک میشن دور از جونت مامان منم چا ...

الان امضاتو دیدم . خدا بیامرزه مادرتو 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست کیلو چه خوب

الان پونزده کیلو دیگه باید کم کنم غذامو کم کردم هله هوله رو حذف کردم دخترمنم تپله و نمیتونه اشتهاشو کنترل کنه انقدر رژیمش دادم و مواظبشم الان شیش ساله سی کیلوهه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
واااااای خداروهزار مرتبه شکر که لطف خدا شامل حالت شد.  پس این فکرا رو بریز دور. فکر فرشته ا ...

مرسی ایشالا خدا قسمت خودت کنه و به زودی نی نی بیاد توی دلت

قرار نیس ما هم حرف بدی بزنیم در جواب. فقط متوجه اشتباهش بشه. مثلا میگم شما فکر میکنی من خودم نمی دو ...

اینطوری خیلی قشنگه 

راستش اعتماد به نفسم خیلی کمه و نمیتونم جواب بدم بغض میکنم

نمیدونم به خانواده شوهر چ ربطی داره؟؟اگه دخترخودشون چاق باشه عیب نداره؟

والا انگار ربط داره. 

ده بار گفته . به صورت مستقیم و غیر مستقیم.

مثلن چندوقت پیشا نشسته بود گفت تو رادیو خانوم دکتری گفته زن ها باید اضافه وزن نداشته باشن تا باردار بشن. حالا من اصلا بهش نگفتم بچه میخوایم.شوهرم اب پاکی رو ریخت روی دستشون و گفت از بچه مچه فعلا خبری نیست ما نمیخوایم تا سال دیگه ان شاالله.  اصلانم چاق نیستم ولی خب یه مقداری چربی دور پهلو و شکمم دارم. 😭خیلی تنبلم چیکار کنم. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
والا انگار ربط داره.  ده بار گفته . به صورت مستقیم و غیر مستقیم. مثلن چندوقت پیشا نشسته بو ...

اصلا ربط به چاقی نداره بارداری

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

سپیدار جون وقتی مشکل تیروئید داری متابولیسم بدنت پایینه و اگه خیلیم کم بخوری بدتر مقاومت میکنه

پس باید چیزایی مصرف کنی، کارهایی بکنی که متابولیسم رو ببره بالا و چربی سوز باشن

مثل خوردن عسل و دارچین و ابلیمو صبح ناشتا

مثل دمنوش زیره بعد از غذا یا ورزش و خیلی چیزای دیگه

بعد زایمان نی نی خوشگلت به یه متخصص طب سنتی مراجعه کن، مزاج شناسی بشی و کمکت کنه

مطمئن باش خیلی تاثیر داره

مرسی ایشالا خدا قسمت خودت کنه و به زودی نی نی بیاد توی دلت

وااای ایشالاااا 😍.  ممنونم عزیزم 😘🤗

خدا پسل گلتو برات نگه داره تا چندماه دیگه به راحتی بغلت بگیریش. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
اینطوری خیلی قشنگه  راستش اعتماد به نفسم خیلی کمه و نمیتونم جواب بدم بغض میکنم

باید تمرین کنی بگی. چون اولا در قبال دل خودت مسئولی دوما اون آدم دیگه به هیشکی همچین حرفی نمی زنه تا خودش ضایع شه. اینجوری کم کم نسل بی ادبان جامعه منقرض میشه🤗

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
الان پونزده کیلو دیگه باید کم کنم غذامو کم کردم هله هوله رو حذف کردم دخترمنم تپله و نمیتونه اشتهاشو ...

خدا خودت و دخترتو حفظ کنه 

منم حس میکنم مغزم معنی سیریو نمیفهمه