2777
2789

سلام دوستان خیلی درونگرا ومنزوی ام همش میخام بخابم از سر اجبار صبح بیدار میشم آشپزی میکنم هیج حسی به زندگی ودوروبریام ندارم حوصله هیچ کسی رو ندارم هیچ چیز این زندگی برام جالب نیست هیچ چیز منو خوشحال نمیکنه چرا اخه من اینجوریم حتی گاهی اوقات به خودکشی فکر میکنم😭 من قبلا اینجوری نبودم کلی احساسات قشنگ برا هر چیزی حتی اشپزی کلی ذوق داشتم ولی الان فقط مثل یه مجسمه سر شدم چکار کنم کاش میمردم راحت میشدم 😭

خدایا شکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه میکنم کتاب انسان در جست و جوی معنا رو بخونی .

و اگر حوصله خوندن نداری حتما حتما حتما حتما از امشب پادکستش رو گوش بدی .

( برنامه کست باکس رو دانلود کن و شروع کن به گوش دادن) 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

2تا بچه دارم پسرم 13دخترم 5سالشونه

بعد رفت تو کاربری ت دیدم

رسیدگی با اونا باعث انگیزه امید میشه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم