2777
2789

سلام به خاطر هزینه های بالای عروسی شوهرم بهم گفت نمی‌تونه سرویس بخره من اون موقع چیزی نگفتم 

الان اگ مامانم بفهمه ک نمیخاد سرویس بخره منو می‌کشه تیکه میندازه اصلأ شاید از دست شوهرم ناراحت شع باهاش بد رفتاری کنه 

الان چه جوری این موضوع به شوهرم بگم ؟

بگم به خاطر حرف بقیه بیا بدل بخر ک پشت سرمون حرف درنیارن🤦🏻‍♀️

دیدی بالاخره شد🥺✨

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه 

تاپیک اخرمو گزارش بزنن بترکه ؟

علت گزارش بزنید تاپیک شخصی هستش 

لطفا هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به مامانت بگی بنظرم از مامانت پنهان نکن همین کوتاه اومدنا بعدا برات بد میشه بزار اگر نمیخره حدا ...

آخه دلم نمیخاد نزدیک عروسی مون دعوا و درگیری پیش بیاد به خاطر این موضوع 😔

دیدی بالاخره شد🥺✨

بگو سرویس سختته اشکالی نداره درکت میکنم

اما به جاش یه نیم ست سبک بردار

نزار عادت کنه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شوهر من برای عقد برام سرویس خرید دو ماه بعدش پول لازم شد فروختش خودم رفتم بدلشو خریدم شب عروسیم اندا ...

حالا شوهرت قدردان هست؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شوهر من برای عقد برام سرویس خرید دو ماه بعدش پول لازم شد فروختش خودم رفتم بدلشو خریدم شب عروسیم اندا ...

منم تا الان به جز حلقه ام دو تا انگشتر و دو تا النگو خریده 

اما میگه سرویس نمیتونه هزینه تالار زیاد شده 

الآن چه جوری به شوهرم بگم بدل بخره بگم بع دلیل بخر 

دیدی بالاخره شد🥺✨