2821
2789
عنوان

ساعت دو نصفه شب‌بابام

283 بازدید | 19 پست

ساعت ۲ نصفه شب یهو تصمیم گرفت صورتشو با ژیلت اصلاح کنه

سرویس بین دوتا اتاقه.شیر آب که بلز میشه صدای زیادی تولید میشه مخصوصا اینکه‌پمپ داریم

فرض کنید ژیلتو میکوبید تو روشویی و...

قبلاهم یه بار اینکارو کرده بود.میدونه به صدا حساسیم میدونه اذیت میشیم ولی واقعا درک نمیکنه.حیفه واقعا.به عنوان یه‌پدر باید جوری رفتار کنه که دعاگوش باشم نه اینکه نصف شب کاری کنه که از شدت حرص هزار بار تو دلم بگم حلالت نمیکنم و برم تو سرما تو تراس بشینم...

از همه مردا بیزار شدم دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به عنوان یک پدر باید دعاگوش باشی؟   خدای من باورم نمیشه بخاطر صدایه یه ژیلت بگی حلالش نمیکنم چند سالته؟ تو حتی به ذهنتم خطور نمیکنه چه کارها وفداکارایی که پدرت برات کرده فقط نمیاد جار بزنه بکوبه سرت تاتو دعا گوش باشی

بخاطر ی صدا؟! کاش پدرمنم نصف شب سروصدا میکرد دلم براش لک زده لک 😭

بحث دوست داشتن به کنار. انشالله سایش همیشه بالای سرمون باشه ولی واقعا بعضی رفتاراش اذیتم میکنه

به عنوان یک پدر باید دعاگوش باشی؟ خدای من باورم نمیشه بخاطر صدایه یه ژیلت بگی حلالش نمیکنم چند سال ...

واقعا حرفم نمیاد. اختیار دارید که درک نکنید انتظاری هم از کسی ندارن

به عنوان یک پدر باید دعاگوش باشی؟ خدای من باورم نمیشه بخاطر صدایه یه ژیلت بگی حلالش نمیکنم چند سال ...

پدر من ساعت ۵ صبح باید بیدار میشد ک بره سر کار تو سوز سرما و شب ک بر میگشت ما با سروصدامون نمیزاشتیم راحت استراحت کنه و همیشه مارو با وجود اینکه صب زود باید پاشه بره سرکار شبا میبرد بیرون مهمونی پارک و... صبحها ک زنگ گوشیش میزد گوشیو خاموش‌میکرد و نشسته چشماشو میبست ن میتونست برگرده بخابه و نه جون داشت ک پاشه چقد با دیدن این لحظه ها دلم کباب میشد بخاطر ما اونهمه سختی میکشید ولی یبارم ب رومون نمیورد اینه پدر بودن

بحث دوست داشتن به کنار. انشالله سایش همیشه بالای سرمون باشه ولی واقعا بعضی رفتاراش اذیتم میکنه

ب رفتارای خوبش فک کن ب زحمتایی ک میکشه واستون پدر بودن خیلی سخته درضمن همه ی آدما اخلاق بد و خوب دارن

ب رفتارای خوبش فک کن ب زحمتایی ک میکشه واستون پدر بودن خیلی سخته درضمن همه ی آدما اخلاق بد و خوب دار ...

عمری مامانم راجع به پدرم باهام درد و دل کرده. تو ناخودآگاهم تاثیر گذاشته.کاش یکی بفهمه چی میگم...

2825
2823
2791
2779
2792