2777
2789
خوبه .

سلام عزیزم 

من تازگیا یه روتین پوستی شروع کردم که واقعا حال پوستمو عوض کرده و راضیم

اما حس میکنم یه آبرسان کم داره.. 

میخام سرم آبرسان رویوال(اونیکه شیشه‌ش صورتیه) رو بگیرم بنظرت خوبه؟ (با توجه به اینکه این سرم هم نیاسامید داره هم اسید هیالورونیک..چن وقته منافذ باز پیدا کردم/ گونه‌هامم یخورده حساسه/پوستمم تا حدودی میشه گفت مختلطه..

نظرتو راجبه این سرم میگی؟ممنون میشم❤️

و اینکه رویوال سرم ابرسانش خوبه یا مدل جمع کننده منافذشو بگیرم؟کدوم مناسبه برام؟؟

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تازگیا یه روتین پوستی شروع کردم که واقعا حال پوستمو عوض کرده و راضیماما حس میکنم یه آب ...

سلام عزیزم

پوستتون مختلطه پس دلیل منافذتون اونی نیست که نیاز به نیاسینامید داشته باشه . نیاسینامید برای همه پاسخگو نیست هر پوستی متفاوته.  شما باید با آبرسانی منافذتون رو درمان کنید .

رویوال ابرسان کرمی خوبی داره اما سرمش به انداره کافی آبرسانی نمیکنه خیلی عادیه . پیشنهادم سرم ابرسان برایت مکس با کرم ابرسان تگودر هست . 

جمع کننده منافذ مناسب نیست چون برای همه نوع منافذ ساخته نشده . سرم ابرسان و کرم ابرسان باید استفاده کنید

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزمپوستتون مختلطه پس دلیل منافذتون اونی نیست که نیاز به نیاسینامید داشته باشه . نیاسینامید بر ...

ببخشید من چن روزه نبودم♥️

ببین من یه مدت پوستم خشک میشد بعد هیچی به پوستم نمیزدم شوینده هم اصن استفاده نمیکردم تنها وقتایی که از حموم میومدم چون پوستم خشک میشد مجبور بودم یه چیزی بزنم که از اون خشکی دربیاد یه کرم معمولی میزدم که همونم پوستمو نابود کرد...

الان یه ده روزی میشه که روتین رو شروع کردم از خشکی کاملا در اومده اما الان روی سیب گونه و روی بینیم منافذ داره شبیه پوست پرتقال شده تقریبا خیلی رو چهرم تاثیر گذاشته نمد چیکارش کنم🥺بنظرت دلیلش چیه؟ 

کرم آبرسان رویوال برای پوستای چربه بعد تو نظراتم نقدای خوبی نداشت میترسم بگیرمش 

برایت مکس هم ضدآفتابش رو دارم تو روتین احساس میکنم رو منافذ تاثیر منفی داره ممکنه سرمشم اینطور باشه؟یعنی به پوستم نسازه

ببخشید من چن روزه نبودم♥️ببین من یه مدت پوستم خشک میشد بعد هیچی به پوستم نمیزدم شوینده هم اصن استفاد ...

❤️❤️

دلیل منافدتون دهیدراتگی و خشکی هست . اصلا نیاسینامید درمان خوبی نیست . فعلا فقط هیالورونیک و ابرسان و مرطوب کننده تاثیر داره و منافذ خیلی زمان میبره تا درمان بشه صبر داشته باشین . بطور موقت اگه مشکل سینوزیت ندارید و پوستتون حساس نیست میتونی یخ رو بزارید لای پارچه بزنید به منافذ .

نه برایت مکس روی منافذ اصلا اثر منفی نداره مطمئن باشین .

ابرسان و مرطوب کننده تگودر خوبه .

اگه پوستت حساس نیست ابرسان نواکنه بگیر خیلی عالیه .

ابرسان و مرطوب کننده راکوتن و اردن هم خوبن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

❤️❤️دلیل منافدتون دهیدراتگی و خشکی هست . اصلا نیاسینامید درمان خوبی نیست . فعلا فقط هیالورونیک و ابر ...

پوستم متاسفانه خیلی حساسه چن سال پیش یخ استفاده کردم تا مدتها قرمز شد پوستم.. 

مرطوب‌کننده آردن گرفتم عالیه واقعا الان فقط دنبال یه سرم ابرسانم که به روتینم اضافه کنم

پوستم متاسفانه خیلی حساسه چن سال پیش یخ استفاده کردم تا مدتها قرمز شد پوستم.. مرطوب‌کننده آردن گرفتم ...

پس فقط صبر و آبرسانی جواب میده .

پوستتون رو خوب پاکسازی کنید چون دلیل منافذ خوب تمیز نشدن آلودگی ها هم هست . شستشوی ۳ مرحله ای لازمه. 

سرم ابرسان همون برایت مکس خوبه . اوردینری هم واقعا محشره

پس فقط صبر و آبرسانی جواب میده .پوستتون رو خوب پاکسازی کنید چون دلیل منافذ خوب تمیز نشدن آلودگی ها ه ...

شستشوی ۳مرحله‌ای چیه؟ من شوینده+تونر بعدش مرطوب‌کننده رو میزنم 

برایت مکس رو نگا کردم برای پوستای چربه مشکلی نیس بگیرمش؟چون من پوستم چرب نیس آردن هم برای چرب بود گرفتمش 

و اینکه برای چروکا هم تاثیر داره؟؟ 

بعدش اگ سرم ابرسان بزنم بعدش کرم آبرسان که لازم نیس بگیرم؟

ببخشید تو رو خدا خیلی سوال کردم🙏🏻❤️

شستشوی ۳مرحله‌ای چیه؟ من شوینده+تونر بعدش مرطوب‌کننده رو میزنم برایت مکس رو نگا کردم برای پوستای چرب ...

۳ مرحله ای یعنی بالم یا میسلار_ شوینده_ تونر . بعد از اینا حتما اول ابرسان بزنید بعد مرطوب کننده 

نه عزیزم روی خود محصول هم نوشته برای انواع پوست . 

تو ایرانیا و رنج قیمت اقتصادی فقط همین برایت مکس خوبه .

بله هیالورونیک روی چروک اثر داره کم کم پوست هیدراته میشه و چروک های ریز باز میشن و از چروک جدید جلوگیری میشه .

البته حتما ضدآفتاب هم باید استفاده بشه برای چروک .

۳ مرحله ای یعنی بالم یا میسلار_ شوینده_ تونر . بعد از اینا حتما اول ابرسان بزنید بعد مرطوب کننده نه ...

پس میشه لطفاً یه بالم یا میسلار بم معرفی کنی؟

ضدآفتابم اکوفیوژن برایت مکس دارم خوبه؟

این سرم رو بگیرم دیگه نیاز به کرم ابرسان نیست؟؟

پس میشه لطفاً یه بالم یا میسلار بم معرفی کنی؟ضدآفتابم اکوفیوژن برایت مکس دارم خوبه؟

میسلار گارنیر .

اره عالیه

۳ مرحله ای یعنی بالم یا میسلار_ شوینده_ تونر . بعد از اینا حتما اول ابرسان بزنید بعد مرطوب کننده نه ...

سلام خوبی ببخشید من ازتون سوال داشتم میشه بگین روتین پوستی برای پوست خشک چی خوبه و اینکه من پوستم روی بینی و پیشونی پوسته پوسته میشه و جوش های زیرپوستی دارم چیکار کنم برطرف شه و اگر همین جوش های زیر پوستی دست کاری کنم یا هر جوشی رو جوش قبل دوره ی قاعدگی هم همینطور دست کاری کنم تا ماه ها ردش میمونه روی پوستم و نمیره مشکل پوستم اینه چی باید بگیرم و خوبه که برطرف شه ؟ 

سلام خوبی ببخشید من ازتون سوال داشتم میشه بگین روتین پوستی برای پوست خشک چی خوبه و اینکه من پوستم رو ...

سلام عزیزم 

شوینده و ابرسان مرطوب کننده و ضدافتاب که برای همه لازمه 

اینا بخش های اصلی روتین هستن و همه باید استفاده کنن و هم خشکی رو درمان میکنه هم باعث میشه جوش نزنید و جاش نمونه 

در کنار اینا میتونید یه سرم ازلائیک اسید بگیرید و جوش و لک ها رو درمان کنید .  

اگه برند خوب خارجی میخواین اینا رو بگیرید:

شوینده سراوی

ابرسان و مرطوب کننده سراوی

ضدافتاب ایزدین

ازلائیک اسید آنوا

اگه برند خوب اقتصادی میخواین اینا رو بگیرید:

شوینده درمالیفت 

ابرسان نواکنه 

ضدافتاب برایت مکس 

به جای ازلائیک هم میتونید پماد کلیندا پلاس بزنید .

و البته یکی از دلایل جوش زیرپوستی تمیز نشدن صحیح پوست هست پس اگه میکاپ میکنید یا ضدافتاب های سنگین استفاده میکنید حتما یه میسلار داشته باشید . میسلار بایودرما عالیه اگه قیمت مناسب میخواین میسلار ژیناژن خوبه .