2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محصولات سیمپل چطوره تعریفش خیلی شنیدم

هیچ برندی نمیشه راجع بهش نظر کلی داد . هر برندی یه دسته محصولات خوب داره و یه دست محصولات بد .

کدوم محصولش مدنظرتونه بگم کیفیتش چطوره؟

مثلا شوینده خوبی داره . اما مرطوب کننده و ضدافتاب و دور چشمش خوب نیست 

البته سیمپل فیکش تو ایران انقدر زیاده که من همیشه محصولات ایرانی رو بیشتر پیشنهاد میکنم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هیچ برندی نمیشه راجع بهش نظر کلی داد . هر برندی یه دسته محصولات خوب داره و یه دست محصولات بد .کدوم م ...

سلام گلم خوبی 

من پوست چرب دهیدراته دارم ک جوش کم میزنم اما کمی جای جوش قدیمی دارم

میشه یه روتین خوب بگی برا پوستم 

کمی هم منافذ باز دارم

لطفا ابرسان 

ضد افتاب

و یه سرم هیالورنیک اسید خوب معرفی کن

و برا جمع شدن منافذ باز پوست لطفا اگه چیزی سراغ داشتی بگو

برند ایرانی میخام

سلام گلم خوبی من پوست چرب دهیدراته دارم ک جوش کم میزنم اما کمی جای جوش قدیمی دارم میشه یه روتین خوب ...

سلام عزیزدلم❤️

شوینده نوآکنه (ضدجوش و کنترل چربی)

تونر لافارر (درمان منافذ و چربی)

ابرسان نوآکنه (برای دهیدراته بودن)

مرطوب کننده درمالیفت 

ضدافتاب برایت مکس 

اینا بخش های اصلی روتین هستن و مشکلات پوستتون رو درمان میکنن .

اگه ابرسان و مرطوب کننده مرتب استفاده بشه نیازی به سرم هیالورونیک نیست . ولی چون خواستین هیالورونیک مارگریت و برایت مکس خوبن .

فقط برای جای جوش ها لطفا بگین چه رنگی هستن ؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

جای جوس هام قهوه ای کمرنگ مایل ب صورتی

از ضدلک آنوا استفاده کن .

یا ترمیم کننده درمالیفت .

نظرت درباره ضد افتاب فلوییدی مای درش نارنجیه اون چطوره

خیلی معروف شده .

محافظت داره 

ولی ترکیبات مضر داره 

روی اکثر پوستا باعث جوش میشه 

به مرور پوست رو نازک و حساس و لک دار میکنه 

اره من دارم عالیه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سلام عزیزدلم❤️شوینده نوآکنه (ضدجوش و کنترل چربی)تونر لافارر (درمان منافذ و چربی)ابرسان نوآکنه (برای ...

سلام عزیزم 

ببخشید یه سوال داشتم من گاهی جوش میزنم ولی خب پوستم انگار مختلطه با شوینده آردن میشورم بعضی از نواحی صورتم حالت خشکی و کشیدگی پیدا میکنه 

چی استفاده کنم که خشکی از بین بره و جوش نزنم

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی و لطفت❤️

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم من گاهی جوش میزنم ولی خب پوستم انگار مختلطه با شوینده آردن میشورم بع ...

سلام قشنگم

شوینده آردن خیلی قویه بهتره روزانه مصرف نشه . به درد پوست های خیلی چرب و هیدراته میخوره که جوش های التهابی شدید دارن . 

شوینده درمالیفت خیلی مناسب تره و ملایمه و روزی چندبار میشه استفاده کرد جلوی جوش رو هم میگیره قیمتشم مناسبه . 

و بزای خشکی هم مرطوب کننده و ابرسان نیازه . 

اگه دهیدراتگی عمقی دارید هر دو نیازه ولی اگه فقط سطح پوسته با مرطوب کننده رفع میشه . نیازی هم به سرم ها نیست با توجه به چیزی که توصیف کردین . 

مرطوب کننده درمالیفت - کلیون - لافارر .

سلام قشنگمشوینده آردن خیلی قویه بهتره روزانه مصرف نشه . به درد پوست های خیلی چرب و هیدراته میخوره که ...

سلام عسلم ♥️ اون‌روتینی ک بهم دادی خیلی خوب بود دمت گرم

ی‌مدت کلا پوستم ریخت بهم رفتم فیشال باز فیشالیستم ی روتین دیگه بهم داد

شوینده نواکنه/وچه/ راکوتن/سیمپل

آبرسان سرمی الیوکس و رویوال 

مرطوب کننده رویوال

میسلار نیوساد و درمالیفت

ضد جوش لامینین 

ضدآفتاب پریم/ سنتلا / برایت مکس / مارگریت 

تونر بیتروی

بنظرت اینا واقعا خوبه؟؟؟ بخرم؟؟ چون پوستمو دقیق چک کرد

یا بنظرت برم دکتر ؟ اینم ممکنه ی چیزایی تجویز کنه بدتر شه پوستم ممنون میشم راهنمایی کنی😘

@میاااا‍ 

سلام عسلم ♥️ اون‌روتینی ک بهم دادی خیلی خوب بود دمت گرمی‌مدت کلا پوستم ریخت بهم رفتم فیشال باز فیشال ...

سلام عزیزدلم خوبی؟❤️

محصولاتی که گفته همشون خوبه به جز ضدافتاب پریم و مرطوب کننده رویوال و شوینده وچه. 

من خودم زیاد پزشک های پوست ایران رو قبول ندارم چون ۹۹ درصدشون بر اساس قرارداد هاشون. روتین میدن . 

چیزایی که ایشون گفته خوبن مشکلی ندارن . 

سلام عزیزدلم خوبی؟❤️محصولاتی که گفته همشون خوبه به جز ضدافتاب پریم و مرطوب کننده رویوال و شوینده وچه ...

خوبم فداتشم، عه چ خوب

من شوینده سیمپلم ک تموم شد مجبور شدم شوینده ضدآکنه پوست چرب هیدرودم رو بخرم واقعا کل جوشامم برد دیگه هم جوش نمیزنم پوستمم روشن کرده ولی میترسم قوی باشه ،

نیازی هست دوباره سیمپل بخرم یا ژنو؟ فوم نوآکنه میگن خیلی قویه

آبرسان نواکنه عاااالی بوددددد این سری رویوال میخرم با مرطوب کننده درمالیفت 

فقط قشنگم اگه بخوام ی ضدلک روشن کننده بخرم چ مارکی بخرم عالیه؟؟ 

نمیخام از این دست سازای پاکستانی استفاده کنم