2777
2789
عنوان

احتمال جنسیت در ان تی

56 بازدید | 7 پست

سلام خانوما کی تو ان تی بهشون یه جنسیت گفتن بعد انومالی جنسیتش تعییر کرده؟

دیروز به من دکتر احتمال دختر داد ولی گفت خیلی کمه احتمالش

ممکنه تغییر کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره دختر بچه ای که قرار است شما مادرش باشی!!! جای اینکه از خداوند سپاسگزار باشی و مدام برای سلامتی فرزندت دعا کنی و در تلاش برای برنامه ریزی ساخت یک آینده ایده آل براش باشی منتظری جنسیتش تغییر کنه ! یک زمانی پسر ها رو ارزشمند تر میدونستن میگفتن اینا نیروی جنگ و کار هستن خانم در قرن ۲۱ چنین تفکرات بوی پوسیدگی و کهنگی میده و خجالت آوره

بیچاره دختر بچه ای که قرار است شما مادرش باشی!!! جای اینکه از خداوند سپاسگزار باشی و مدام برای سلامت ...

من گفتم دوست ندارم دختر باشه ؟؟؟فقط بلدید چرن و پرت بگید من رفتم لباس خریدم دیروز از ذوق براش حالا اطرافیان میگن اشتباه کردی احتمال خطا هست

وقتی چیزی نمیدونید دهنتونو ببندید کسی نمیگه لالید

من سر پسر اولم بهم گفت دختره ولی انومالی گفت پسر.دوروز پیشم دوباره ان تی داشتم این دفعه گفت ۶۰درصد پ ...

اره منم واسه این که مطمعن بشم میخوام

اخه براش لباس خریدم حالا میگن میذاشتی مطمعن بشی😂