2777
2789

راست میگه خب یه پارچ که با قیمت ماشین یا جون شوهرت یکی نیست، ماهم یه موقع وسیله میشکنه به جاش جونمون از خطر نجات پیدا میکنه اینجوری میگیم الان توقع داشتی بگه فداسرت که بچم و ماشینش له میشدن ولی کاش پارچ جهیزیه ت سالم میموند؟

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا اینقدر هر حرفی رو بد برداشت میکنید میگه قضا بلا بود خورد به پارچ بعد یه جور میگی پارچ من ماشین شوهرم انگار شوهرت از وسایل خونه استفاده نمیکنه شما هم سوار ماشینش نمیشین خداروشکر شوهرت سالم موند تو اون تصادف 

خیلی حرف عادی زده ضرر کوچیک تر بهتر از بزرگه ک !!!

پارچ نهایتش ۱ تومن دیگ بیشتر نیس حالا من زیاد میگم

ولی ماشین یه چراغ اش بشکنه زیر ۲ تومن اصلا نبس حالا من پرایدو گفتم نمیدونم ماشین چیه

بیچاره مادرشوهر هر چی بگه ادم بده اس

راست میگه خب یه پارچ که با قیمت ماشین یا جون شوهرت یکی نیست، ماهم یه موقع وسیله میشکنه به جاش جونمون ...

بیبن حرفش جوری بود کلا اصلا انگار میخواست بگه تو خودت هم مهم نیستی بچه مهمه

خیلی حرف عادی زده ضرر کوچیک تر بهتر از بزرگه ک !!!پارچ نهایتش ۱ تومن دیگ بیشتر نیس حالا من زیاد میگم ...

ادم بده نیست نمونه بگه قضا بلا بود با ی لحن قشنگ تر غیر نداره اون پارچ شکست مهم اینکه اتفاق بدتر نیافتاد 

حرف بدی نزده ادمای قدیمی اعتقاد دارن قضا و بلا بوده مثلا زده به پارچ یا گلدون به چیز بزرگتر و گرونتر ...

خوب من میگم کاش بگه قضا بلا ولی اینک نگفت که میگه همون بهتر پارچ تو شکست با این زشت

بیبن حرفش جوری بود کلا اصلا انگار میخواست بگه تو خودت هم مهم نیستی بچه مهمه

😐عجب ول کن اگه بخای انقد سخت بگیری دیوونه نیشی من مادرشوهرم زبونش نیش عقربه ولی من یادگرفتم گوش نمیدم اصلا نمیشنوم چی میگه از پیشش برگردم انگار الزایمر دارم نمیدونم چی گفته

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

راست میگه خب یه پارچ که با قیمت ماشین یا جون شوهرت یکی نیست، ماهم یه موقع وسیله میشکنه به جاش جونمون ...

خوب میدونم ببخشید بلا نسبت در که نیستم این بلد چطور حرف بزنه مثلا خواهر شوهرم گفت فدای ی موت مهم اینکه تنون سالمه حالا مادرشوهرم با دستش اشاره میداد همون بهتر پارچه شکست ماشین بچم چیزیش نشد بحث وسیله نیست وسیله واسه استفاده هست ولی اینا بلد نیستن حرف بزنن

خوب میدونم ببخشید بلا نسبت در که نیستم این بلد چطور حرف بزنه مثلا خواهر شوهرم گفت فدای ی موت مهم این ...

دیگه مادرشوهره دیگه بیشتریا همینن منم بچه اورده بودم مادرشوهرم میگفت بیچاره پسرم باید خرج بچه تم بده😶ینی من باید ناراحت شم؟ نه منم گفتم بده وظیفشه بچشه تموم شد دهنشو بست