2777
2789

امروز صبح مامانم با بابام بحثش شد

کلا بابام طرف خانوادشه و اصلا هوا مامانمو نداره

مامانمم به خاطر کاراش میگرنش بدتر شده و کلا اعصابش خیلی ضعیف شده هیچی دیگه اعصابش از اون موقع ریحت بهم

بعد من آدمیم که زیاد کاری نمیکنم اما خود جوش مثلا یه فکری به ذهنم میرسه میخوام انجامش بدم اگه یه نفر دیگه بهم بگه دست و دلم به انجام دادن اون کار نمیره

مثلا میخواستم مثل آدم بشینم از یه روزی درس بخونم چون اومدن بهم گفتن باید بشینی و درستو بخونی از فلان روز من انداختمش عقب و انجام ندادم تا خودم با حرف خودم بشینم درس بخونم

بعد حالا بگذریم عصر مامانم گفت خونه رو تر و تمیز میکنی تا من از بیرون برگردم

منم خودم قصدم همین بود و میخواستم غذا هم درست کنم ولی چون بهم گفت اصلا خورد تو ذوقم برا همین گفتم خونه رو اگه تمیز میکنم برا اینه که خودم قصدشو داشتما و حرف تو روم تاثیر نذاشته

بعد هیچی گف تمیز نکن مهم نی واسم و رفت درو محکم بست😐😐

منم حالا گفتم تمیز نمیکنم

یا یه تمیز کاری جزئی میکنم که اصلا به چشم نیاد مثلا جارو میکنم😭😂

یا فقط غذامو میپزم

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو خود جوشم...بگو لجبازم...

لجباز که هستم

اما خب تو کارا یه دفعه خودجوش میشم

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

خب تو رفتارت تجدید نظر کن بچه که نیستی عزیز من

سعی میکنم اما فکر نکنم شدنی باشه

یکم رو اخلاقت کار کن بیچاره مادرت

حالا در این حدممم اخلاقم بد نیستتت

رفتاری رو با مادرت داشته باش که اگه روزی مادر شدی این رفتارو بچه ات باهات کرد تو رو ناراحت و دلشکسته ...

هییی مرسی🩵

سعی میکنم اما فکر نکنم شدنی باشه

محاله بخوای نشه

گوش کن چی میگم فردا تو زندگیت لجبازی اثر گذاره ممکنه خیلی چیزا رو به خاطر این اخلاقت از دست بدی خلاصه از من گفتن بود

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

محاله بخوای نشهگوش کن چی میگم فردا تو زندگیت لجبازی اثر گذاره ممکنه خیلی چیزا رو به خاطر این اخلاقت ...

نمیدونم والا چیبگم

مرسی ازت