2777
2789

خواستم بگم بیت رهبری به کسایی که دوقلو دار میشن و واجد یه سری شرایط باشن یه هدیه ای میده که تا دوسال هم وقت هست بگیرید 

این هدیه رو خودتون ثبت کنید و بگیرید هزینه ای نداره و کل پول برا خودتونه ، یه سری افراد بی وجدان میان این هدیه رو از چنگ کسایی که بی خبر از همه جان درمیارن و مبلغ ناچیزی به خود طرف میدن ،خواستم در جریان باشید و گول نخورید این پول تماما برای بچه های شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل سرچ کنی هدیه رهبری برا دوقلو ها میاره

مرسی گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
کاش بتونم بگیرم تا دیر نشده وضع مالیمونم هم خوب نیس

ما تا بچه ها دنیا اومدن ثبت کردیم فک کنم یه ماه بعد دادن ،الان یارو از بهداشت زنگ زده میگه به فلانی ده تومن بده و به خود منم ۲ تومن بده شیرینی تا یه هدیه ای بگیریم براتون 😐😐😐

به جای اینکه اطلاع رسانی کنه خودشم دنبال چاپیدنه 

ما تا بچه ها دنیا اومدن ثبت کردیم فک کنم یه ماه بعد دادن ،الان یارو از بهداشت زنگ زده میگه به فلانی ...

این بهداشتی ها چه ناتو هستن برا شیر خشک یارانه ای ما هم میخواستن از ما بگیرن بفروشن به کس‌ای دیگه😏

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..