2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیزیک رو چجور اونقدر خوب زدین؟

توی فیزیک مبحث انتخاب میکردم و فیلمهای اون مبحثی که میخواستم می دیدم و بعد هم تست میزدم و با حل تست های زیاد نقاط ضعفم رو پیدا میکردم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

نوکنده برای فیزیک خوبه؟

آره خیلی خوب بودن من با استاد میرحسینی هم یه دوره ای برداشتم ایشون هم خیلی خوب بودن و باعث شد تسلطم تو حل کردن تست های مختلف بیشتر بشه

"👩🏻‍⚕️📚☕"

شما میدونی درسنامه خوندن چجوریه؟

اول از همه درسنامه رو جز به جز بخون و سوال هایی که تو درسنامه هست رو سعی کن کامل حل کنی بعد وارد تست ها شو
معمولا بعدش باید تست آموزشی بزنی بعد همش زماندار بزن تا دستت سریع بشه

"👩🏻‍⚕️📚☕"

من خیلی تو فیزیک ضعیفم اصلا نمیدونم چیکار کنم

تستلی خیلی سبز رو داشتم تو برنامه درسیم و حل میکردم جایی ام اگه اشکال داشتم درسنامه رو نگاهی مینداختم برای دوران جمع بندی هم سوالای ازمونایی که شرکت میکردم رو زمان دار حل میکردم
یه دفترم داشتم که نزدیک دوران جمع بندی میومدم تمام فرمولای سه پایه رو مینوشتم تا مرور شه برام مثلا مینوشتم فرمول های پایه دهم فصل فلان همرو مینوشتم برای مرور های سریعم بدردم میخوردن 

تا میتونی تست زیاد کار کن تو فیزیک چون زیاد خوندن فایده نداره بیشتر تسته که کمک کننده هست البته قبلش لازمه که مطلب رو درک کرده باشی

"👩🏻‍⚕️📚☕"

من خیلی تو فیزیک ضعیفم اصلا نمیدونم چیکار کنم

تستای خیلی سبز رو داشتم تو برنامه درسیم و حل میکردم جایی ام اگه اشکال داشتم درسنامه رو نگاهی مینداختم برای دوران جمع بندی هم سوالای ازمونایی که شرکت میکردم رو زمان دار حل میکردم
یه دفترم داشتم که نزدیک دوران جمع بندی میومدم تمام فرمولای سه پایه رو مینوشتم تا مرور شه برام مثلا مینوشتم فرمول های پایه دهم فصل فلان همرو مینوشتم برای مرور های سریعم بدردم میخوردن 

تا میتونی تست زیاد کار کن تو فیزیک چون زیاد خوندن فایده نداره بیشتر تسته که کمک کننده هست البته قبلش لازمه که مطلب رو درک کرده باشی

"👩🏻‍⚕️📚☕"