2777
2789
دامپزشکی هم خیلی رشته خوبی هست؛مهم اینه تو رشته ای که میخونی موفق باشی

مشکل اینجاس من هیچ رشته ای نمیارم که بتونم برم

خنگ بودن همینه دیگه

به هرحال خواستم بگم خوشبحالت من اگه جای تو بودم دیگه چیزی نمیخواستم تو زندگیم

الانم دارم با چشمای پر از اشک مینویسم اینارو

موفق باشی خدافظ🤍

عاشق گربه ها🥺🍓❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاس من هیچ رشته ای نمیارم که بتونم برمخنگ بودن همینه دیگهبه هرحال خواستم بگم خوشبحالت من اگه ...

تو خنگ نیستی موفقیت توی کنکور فقط به تلاش بستگی داره آموزش درست داشته باشی تمرین کنی میتوتی

مشکل اینجاس من هیچ رشته ای نمیارم که بتونم برمخنگ بودن همینه دیگهبه هرحال خواستم بگم خوشبحالت من اگه ...

این حرفا رو نزن عزیزم؛خودت رو با کنکور مقایسه نکن

"👩🏻‍⚕️📚☕"

اخه حرفم بزنم تو که نمیتونی درکم کنی تو که درصدات اون بود معلومه حال یه خنگی مثل منو درک نمیکنی نه و ...

اصلاً هم خنگ نیستی؛خنگ بودن اصلاً ربطی به درصدای کنکور نداره

"👩🏻‍⚕️📚☕"

اینجوری نگو  

ببین برو پیام نور با معدل 10هر وی میخای بخون 

وارد فضای دانشگاه بشی خودتو پیدا میکنی روش درست مطالعه رو یاد میگیری بعد اگه علاقت بود همونو ادامه بده یا دوباره یا چشم باز  کنکور بده 

تو مشکلت روش مطالعته 

الان انگار افتادی تو یه ماتریکس نمیتونی خلاص شی فقط دور خودت میچرخی تو مطالعت پیشرفتی نمیبینی

اصلاً هم خنگ نیستی؛خنگ بودن اصلاً ربطی به درصدای کنکور نداره

امسال کنکور دارم ک خب مطمئن چیزی نمیارم 

حس میکنم دارم خفه میشم

کاش خدا یذره از هوش و استعدادهای بقیه به منم میداد

خوشبحال هرکی میره دانشگاه...

عاشق گربه ها🥺🍓❤
اینجوری نگو ببین برو پیام نور با معدل 10هر وی میخای بخون وارد فضای دانشگاه بشی خودتو پیدا میکنی روش ...

من اصلا تستی نخوندم امسال بخاطر نهایی همش تشریحی خوندم همه کارام قاطی شده ریاضی فیزیکمم ک افتضاح

دارم دیوونه میشم

کاش میمردم ولی دانش اموز نبودم تو ایران

عاشق گربه ها🥺🍓❤
امسال کنکور دارم ک خب مطمئن چیزی نمیارم حس میکنم دارم خفه میشمکاش خدا یذره از هوش و استعدادهای بقیه ...

این حس که من هیچی بلد نیستم رو خیلیا دارن،حتی اونایی که فکر میکنی خیلی باهوشن. کنکور فقط یه مرحله ست، نه تعیین کنندهٔ همه چیز. تو خیلی چیزای دیگه هم توی زندگی میتونی موفق باشی. خودتو با بقیه مقایسه نکن

"👩🏻‍⚕️📚☕"

من موندم با این روحیه چطور برای تشریحیا هم خوندی 

فدای سرت بشین همین تشریحیا رو بخون خوب بخون 

کنکورو بزار سال بعد واقع بین باش

منم بعد چندین سال امسال ترمیم میزنم ایشالا سال بعد کنکور بدم فقط تشریحی میخونم

این حس که من هیچی بلد نیستم رو خیلیا دارن،حتی اونایی که فکر میکنی خیلی باهوشن. کنکور فقط یه مرحله ست ...

دلم میسوزه چرا چیزی که دوست دارمو نمیتونم بخونم

اصن چرا چیزیو دوس دارم ک توش استعداد ندارم

عاشق گربه ها🥺🍓❤