2777
2789
عنوان

یه خواستگار اومده برای خواهرم

352 بازدید | 27 پست

سلام به همه 

یه خواستگار اومده برای خواهرم ،که خیلی با خانوادش فرق داره اعضای خوانوادش همه تحصیلات عالیه دارن اما ایشون فوق دیپلمن ...و یه تیپ ظاهر خییلی امروزی دارن 

دو جلسه اومدن صحبت کردن با هم ،خواهرم نظرش منفی نیست ولی من احساس میکنم به هم نمیخورن با توجه به شناختی که از خواهرم دارم...

حالا اومدم ببینیم کمکم کنید این پروسه چطوری طی بشه رسم و رسوم چیه باید چیکار کنیم ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنیم ...قراره تماس بگیرن اونا چی باید بهشون بگیم

باید بگین که دخترمون گفته بهتره چند جلسه دیگه با هم حرف بزنن،هنوز نتوانسته به جواب برسه میخواد بیشتر آشنا بشه،اول ببینید اونا چی میگن ،شاید خودشون بگن پسرمون میخواد چند جلسه دیگه بیاد...

شغلش خوبه؟ اخلاقش چطوره؟ چرا همه خونوادش تحصیل کرده هستن اما این نیست؟ببین اگه اخلاق رفتارش درسته،تح ...

اخلاقش و که من باهاش صحبت نکردم ،خواهرمم احساس میکنم منطقی تصمیم نمیگیره 

اره شغلش خوبه

اخلاقش و که من باهاش صحبت نکردم ،خواهرمم احساس میکنم منطقی تصمیم نمیگیره اره شغلش خوبه

چرا منطقی تصمیم نمیگیره؟ اگر در قسمتی از کار عیب و ایرادی هست به خواهرتون بگید 

نمیدونم ،نمیخوام با خودش فکر کنه من از روی ظاهر بهش میگم نه آخه ظاهرش خیلی سوسوله و اصلا به سبک خواه ...

ظاهر انسان نمایی از شخصیت و فرهنگ انسانه 

ظاهر انسان افکار داخل ذهنش رو نمایان میکنه 

چرا منطقی تصمیم نمیگیره؟ اگر در قسمتی از کار عیب و ایرادی هست به خواهرتون بگید

میدونم که خیلی ناراحت میشه چون خواستگار زیاد اومده براش و همشون همینجوری الکی الکی کنسل شده ..نمیخوام این یکی هم اونجوری کنسل شه میخوام یه راهی باشه خودش بفهمه به درد هم نمیخورن