2777
2789
عنوان

یه خواستگار اومده برای خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فکر میکنم به خاطر اینکه مشغول کار بودن ،و اینم بگم که خانوادش از لحاظ مالی وضع خوبی دارن

حالا چندجلسه بیان و برن چندماهی درارتباط باشن عجله نکنید خوب بود مبارکه بد بود ایشالا آینده روشن تر در انتظارش

همین که همه تحصیلات دارن ایشون نه ،یه حسخوبی بهم نمیده

ببین من شوهرم فوق دیپلم داره ،برادرای دیگه ش همه لیسانس دارن،اما در عوض شوهر من شغل بهتری داره

ولی همه اینا به کار شوهر من از همشون اخلاق و رفتار با کلاس تری داره

شوهر من شاید پنج شش بار خواسته ادامه تحصیل بده اما هر بار یه مشکلی جلو پاش اومده،اگه اینجوری باشه بنظرم تحصیلات مهم نیس

ببین من شوهرم فوق دیپلم داره ،برادرای دیگه ش همه لیسانس دارن،اما در عوض شوهر من شغل بهتری دارهولی هم ...

بله میدونم به این چیزا نیست ،آخه نمیدونم چجوری بگم تیپ پسره هم حتیبا خانوادش متفاوت بود سوسول و با قیافه هنری مثلا موی بلند و ...

بله میدونم به این چیزا نیست ،آخه نمیدونم چجوری بگم تیپ پسره هم حتیبا خانوادش متفاوت بود سوسول و با ق ...

اسی تنها راه مشاوره ست الان هر حرفی بزنی امکان ناراحت شدن خواهرتون هست برن مشاوره 

مشاور با خواهرتون صحبت کنه 

اخلاقش و که من باهاش صحبت نکردم ،خواهرمم احساس میکنم منطقی تصمیم نمیگیره اره شغلش خوبه

بذار خودش تصمیم بگیره شما دخالت نکن 

بذار آره و نه رو خودش انتخاب کنه شما فقط کنارش باش 

به نظرم خودم هر چی تو نامزدی خاستگاری میگن همچیش عملی نمیشه خوب باید این اول همه در نظر بگیرین بعدش خانواده ها ی قراری بزارن ی مدت ی صیغه خونده شه فقط رفت امد معمولی ک از هم شناخت پیدا کنن  کسی ندونه و رسمی نشه چون نامزد کردن تو کشور ما همون عقد و عروسی محسوب میشه بعد عقد بزارن برای شناخت باز دردسرای خودش داره 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀