2777
2789
عنوان

سلام کسایی ک به اینستا واردید تو رو خدامیشه محبت کنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 24 پست
عزیزم ینی چی

از طرف هر اپلیکیشن برات پیام میاد 

ممکنه دستت رفته باشه روی بایگانی یا مسدود کردن شماره ای که اینستا بهت پیامک میده .....

سه نقطه بالای صفحه توی پیامک هاتو بزن بایگانی ها و مسدود شده ها رو چک کن عزیزم  

خودم زیاد این اتفاق برام می افته 

دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وارد شو بزن ورود به سیستم کنونی اونو که زدی نام کاربریتو وارد کن نام کاربری قبلیو کپی کن نمیدون ...

آره متوجه شدم عزیزم نام کاربری قبلی رو میزنم عکس همون پیج قبلیم میاد اما میگه کد شش رقمی برات فرستادیم که معلوم نی کجا فرستادن  

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
آره متوجه شدم عزیزم نام کاربری قبلی رو میزنم عکس همون پیج قبلیم میاد اما میگه کد شش رقمی برات فرستاد ...

واتساپ داری؟ شاید واتساپ میفرستن چون واسه همسرمو نصب کردم نوشت کد فرستادیم تو واتساپش اومده بود

از طرف هر اپلیکیشن برات پیام میاد ممکنه دستت رفته باشه روی بایگانی یا مسدود کردن شماره ای که اینستا ...

برم اینو انجام بدم

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
واتساپ داری؟ شاید واتساپ میفرستن چون واسه همسرمو نصب کردم نوشت کد فرستادیم تو واتساپش اومده بود

واتساپم دارم اما تو این نمیاد میدونید چیه من موقع عوض کردن گوشی ایمیل جدید برام زدن  اما با خودم فکر میکنم شمارم که همونه  

اگه واجبه برو پاساژ برش میگردونن برات کاری میکنن کد بیاد

پاساژ کجا عزیزم رفتم موبایلی محلمیگه نمیشه   

اگه واجبه برو پاساژ برش میگردونن برات کاری میکنن کد بیاد

پاساژ کجا عزیزم رفتم موبایلی محلمیگه نمیشه