2777
2789
عنوان

دستپخت

231 بازدید | 11 پست

شوهر من ظهرا با خودش غذا می‌بره سر کار 

دیروز اومد گفت فلانی سر کار از غذات تعریف کرده گفته چقد دستپخت زنت خوبه تا حالا ماکارانی به این خوشمزگی نخوردم و این حرفا 

حالا من دیشب قورمه سبزی درست کردم برا ناهارش ذوق زده شدم زدم شورش کردم آقا از من تعریف نکن جوگیر میشم زندگی رو داغون میکنم 🥸🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی خب شانس آوردم زیاد درست کرده بودم که برا شام امشب بمونه و به اون مقداری که برا امشب هست نمک نزده بودم فقط به غذای اون نمک زده بودم و غذاشو ریختم رفت

از اون قابلمه که بدون نمک بود براش گذاشتم و نمک به اندازه زدم بهش

خدا خواست آبروم حفظ شد😸😅

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

غذاشو ریختی رفت؟ خسته نباشی قهرمان

یه قابلمه کوچیک بود همش دو ملاقه خورشت توش بود 

دو ملاقه اونقدر زیاد نیس که بابتش غصه بخورم معده درد می‌گرفت خوب بود؟ 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با بی نمک مخلوط میکردی لازم نبود دور بریزی

نمکش خیلی زیاد بود جوری که اون غذا رو هم خراب میکرد 

شما چرا انقد پیگیری از سفره شما نبوده گلم

نمکش خیلی زیاد بود جوری که اون غذا رو هم خراب میکرد شما چرا انقد پیگیری از سفره شما نبوده گلم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂خفه نشی کلی خندیدم ب این پستت

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
خوب کردی دیگه جوگیر نشو خواهرم غذا حیفه🥴😂زیاد نمک نخور برای سلامتیت مضره🥰

کلا یه اخلاقی دارم ازم تعریف میشه میزنم داغون میکنم اون چیزو🤣🤣🤣 اومدم نمک بپاشم به غذاش هواسم‌ نبود در نمکدون رو خوب نبستم نمکدون خالی شد توش 🤣

ماکارانیتو چیکار میکنی خوشمزه میشه؟

والا کار خاصی نمیکنم ولی هرکس خورده میگن خیلی خوشمزه است 

سویا ها رو با آب جوش خیس میکنم 

سیب زمینی نگینی رو سرخ میکنم سرخ که شد ورشون میدارم پیاز رو سرخ میکنم 

بعد آب سویا رو میگیرم و اضافه میکنم به پیازا‌

بعد هم سیب زمینی رو با فلفل سیاه و ادویه کاری و زردچوبه و نمک و رب اضافه میکنم 

می‌زارم حدود یک ربع با شعله کم سرخ بشن

بعد از آبکش کردن ماکارانی با هم مخلوطشون میکنم و نون هم میندازم برای ته دیگش