2777
2789

ببینید پولداره خیلی وضع مالی خیلی خوبی داره شوهرم 

کلا مجرد بود از ترکیه دبی شمال همه جا رفته بود،تا اینکه با من ازدواج کرد.کلا سالی یه بار میبره مسافرت اونم با دعوای من اصلا نمیبره انفدر بهش مبگم اصرار میکنم به زور میبره اونم یا میگه دوستامون بیان اصلا نمیخواد تنهایی بریم تا اینکه این عید قرار شد بریم شمال گفت ۴ شب گرفتم منم گفنم اخه ۴ شب چیه ما نه رستوران میریم نه کافی شاپ میریم سالی یه بارم میبریم مسافرت اونم ۴ شب خلاصه با دعوای من کردش ۷ شب بعدش بچه ها انقدر بهم فحش پاد به پدرم به مادرم به خودم انشاله سرطان بگیری بهم میگفت همش میگفت من که دو روز اضافه تر گرفتم ولی باید دلی باشه من دلی نگرفتم به مادرم انفدر فحش بد داد که فقط خدا میدونه که چرا منو مجبور کردی ۲ شب بیشتر هتل بگیرم بچه ها هسته شدم نمیدونم چیکار کنم کلا تو همه دعوا ها بدترین فحش هارو به خانوادم میده منم به خانوادش فحش میدم مثل سگ کتک میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت ب این مسافرتی ک ازاولش این مدلیه😑

دقیقا مادرمم میگه من جای تو باشم اصلا نمیرم 

۲ روز اصافه تر گرفته این همه فحش این همه میگه دلی این کارو‌نکر‌دم نکردی که نکردی وظیفته فقط ماشین زیر پاش ۸ میلیارد دو شب اضافه تر نهایتش شده ۳ تومن 

من بودم دیگه مسافرت نمی‌رفتم باهاش یه بار ادبش کن

مادرمم میگه میکه من‌جای تو بودم همون چهارروزم نمیرفتم انقدر باید اصرار کتم فحش بخورم برای ۲روز بیشتر درحالی که خودش باید از خداش باشه فقط فرار میکنه