2777
2789
عنوان

تو چهل روز میشه انقدر کم کرد

76 بازدید | 12 پست

سلام دوستان لطفاً کسی که تجربه داره جواب بده و انرژی منفی ندید ، من خودم چند روزه رژیم خیلی سخت و ورزش رو شروع کردم ، میخواستم بدونم کسی بوده تو ۴۰ روز ۲۰‌کیلو کاهش وزن داشته باشه ؟ همراه رژیم و ورزش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خیلیه 

رژیم 3روزه جی ام 2تا4کیلو کم میکنی

رژیم کایلی جنر هم 7روزه همون 4کیلو کم میکنی

نهایت تا 40روز 10کیلو کم کنی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه عزیزم خیلیه رژیم 3روزه جی ام 2تا4کیلو کم میکنیرژیم کایلی جنر هم 7روزه همون 4کیلو کم میکنینهایت تا ...

می‌خوام رژیم شیر و خرما بگیرم زده دو هفته ای ۷ کیلو کم میشه ، می‌خوام یک ماه بگیرم میشه ۱۴ کیلو ، ۵ کیلو هم بتونم با پیاده روی کم کنم عالی میشه

می‌خوام رژیم شیر و خرما بگیرم زده دو هفته ای ۷ کیلو کم میشه ، می‌خوام یک ماه بگیرم میشه ۱۴ کیلو ، ۵ ...

رژیمای منم گفتم خوبه 

با پیاده روی انقد کم نمیکنی

30دقیقه پیاده روی بدون استراحت داشته باش و 30دقیقه ورزش 

زودترکم میکنی

موفق باشی اگر اونقدم کم نکردی فدای سرت بالاخره مهم اراده و تلاشی بوده ک انجام دادی

دقیقا خودمم داشتم به همین فکر میکردم گفتم اگر حالا به زیر ۶۵ کیلو هم نرسیدم و نشد اشکال نداره همین که اراده داشته باشم و تلاش کنم جا نزنم خودش کلی هست

دقیقا خودمم داشتم به همین فکر میکردم گفتم اگر حالا به زیر ۶۵ کیلو هم نرسیدم و نشد اشکال نداره همین ک ...

دقیقا تا 65و 63 ک ایده اله اصلا واست مهم نباشه