2777
2789

حقیقتا خیلی عصبانی شدم دیگه الان تو خود جنوبم دما بالای۳۰ درجه نیست  چرا کولر استفاده میکنین بعد ما اینطرف داریم از سرما یخ میزنیم برقمونو قطع میکنن پکیج خاموش میشه این انصاف نیست واقعا یکم رعایت کنین خواهشا

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برق شمارو استفاده نمیکنه که این قطعی مال همه اس ربطی به کمبود نداره برای صرفه جوییه مثلا

پس برق ما نیست برق کشور همسایه اس؟ رعایت کنن مشکل هم حل میشه

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
آره تو هم دیدی!! من که خندم گرفت😂

دقیقا

خب چرا به خودش نگفتی😁

برم چی بگم😐😂میخواست متوحه بشه  خودش متوحه بود این تاپیکم صرفا برا درد و دله

ما جنوبیم‌ هر روز دوساعت برق نداریم دوساعت قبلش هم آنتن میره

ما هم تهرانیم هم تو اداره هم تو خونه همینطوره شمالم خانوادم همینطورن میگم که ربطی نداره کلا قطع میکنن 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

شما بگو برق نفرستن بقیه کشورا و افغانیا رو از ایران بریزن بیرونوگرنه استفاده ی هموطنا از برق مشکلی ا ...

من دستم به کی میرسه جز هم وطن؟ چی میشه یکم رعایت کنن

اون کولر روشن میکنه ادمه حیوان ک نیست گرمش هست قطعا برق و اب و گاز مال همس چرا دولت اون بدبخت قبلی ق ...

عزیزم دمای ۳۰ درجه کولر روشن کردن داره؟ ما تابستون کولر نمیزنیم صرفه جویی میکنیم بقیه بتونن استفاده کنن دیگه حداقل یکمم اپنا رعایت کنن پیگه تا یکم گرمشون میشه سریع کولر روشن میکنن

چرا خنده گرمه الان پیش ما هم روشنه حتما جنوب نیومدی ک گرماش بفهمی ما کلا زمستون نداریم جانم

ما هم جنوبیم،  ولی امروز بخاطر سرما مدارس تعطیل بود

وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...