2777
2789

اشتباس

از هر لحاظ

یکیش بچه هست...که خانوم تو سن بالا امکان داره اصلا باردار نشه و یا اگه بشه امکانش هست یچه مشکل داشته باشه مثلا سندروم داون

و اینکه ۱۰ سال خیلیه! کلا تفاوت سنی زیاد خوب نیست 

از لحاظ روحیه هم خیلی متفاوت 

و خیلی چیزای دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالی از مشکل نیست، باید حتما نظر مشاور آشنایی قبل از ازدواج صورت بگیره... با انجام تست های شخصیت، ظرفیت دو طرف برای پذیرش همدیگه در آینده باید سنجیده بشه.

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

ضمنا بعضی روانشناسا میگن فاصله سنی دختر و پسر زیر ۳۰ سال بین ۲ تا ۷ سال نرماله. وقتی دختر سی رو رد کرد بهتره با طرفش همسن باشه...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

از نظر نی نی سایتیا هر چیزی اشتباهه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

اصلا خوب نیس

از هر لحاظ

بیست سال بعد خانم ۶۰ و اقا۵۰ میشه

نه برای بچه دار شدن. نه برای زندگی نه برای اینده. هیچکدوم مناسب نیست

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

اصلأ درست نیست،این دیگه چه مدل اعتماد به نفسیه؟ آنقدر مشکلات پیش میاد که نگو

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر