2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب متوجه نمیشن که دوام نداره،میان میگن عیب نداره،فقط اگر یه مورد دیدن خوب بوده دیگه چسبیدن میگن میش ...

والا من یک مورد هم ندیدم خوب باشه آخرش خیانت اقا بوده وتو سری خوردن خانم و خطاب کردنش به پیر خرفت بوده

البته این که استارتر گفتن که خانم چند سال دیگه یائسگیش میاد آقا تازه دوره چلچلیش میشه،مردی که سنش کمه هیچ درکی نمیتونه از خانم داشته باشه

۳۰ بچه حساب میشه مگه

نه نمیشه،آخه پسرخوب اصلا فکرشو نکن باخانم۴۰ساله ازدواج کنی،مابرای چندسال دیگه میگیم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ازدواج حتما باید با بچه باشه یعنی

منظورتون اینکه حتما باید بچه داشته باشین؟ 

خیر 

خیلی ها هستن اصلا بچه نمیخوان. به خصوص توی این دوره که شرایط برای همه خوب نیست. و برعکس هستن بچه براشون مهمه 

بنظرم حتما هم شما هم طرف مقابلتون با هم برین مشاور که کمکتون میکنن و خودتون تشخیص میدین درسته و یا غلط

والا من یک مورد هم ندیدم خوب باشه آخرش خیانت اقا بوده وتو سری خوردن خانم و خطاب کردنش به پیر خرفت بو ...

ظاهراً ایشون بدش نمیاد ازدواج کنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
والا من یک مورد هم ندیدم خوب باشه آخرش خیانت اقا بوده وتو سری خوردن خانم و خطاب کردنش به پیر خرفت بو ...

دقیقا 

ازدواج بحث یک عمره و باید همه چیز سنجیده بشه 

و نه تنها الان بلکه باید به آینده و مشکلاتی که قراره به وجود بیاد فکر کرد

مثلا

اگر دوام ازدواج مهمه براتون کنسل کنین،وگرنه چه عیب داره باخانم ۶۰ سال هم دوست داشته باشی میتونی ازدواج کنی

ظاهراً ایشون بدش نمیاد ازدواج کنه

ازدواج کنه عمر خودشو حدر داده زندگی بیهوده ای بدون ثمر،تباه شده خواهد داشت ،به ما که آسیبی نمیرسه 😃 اون خانم هم حقیقت حقشه که طمع کرده و بدون فکر عمل می‌کنه وگرنه یه خانم به این سن آنقدر عاقل هست که خودشو بازیچه نکنه

خانم از هرجهت میشه روش حساب کرد همون ک طور دهه ۶۰ و ۷۰ خیلی فرق دارن با ۸۰

معلومه که میشه روش حساب کرد چه موقعیت براش بهترازاین؟؟؟!!!!!!!نظر خانوادتون چیه؟؟؟!!!!!