2777
2789

افتضاحه

نمیدونم چه موجی راه افتاده تو مردا که انقد به خانمای سن بالا علاقه دارن

ولی از لحاظ روانشناسی هم درست نیست،خیلی تو زندگیتون به مشکل میخورید ،شاید الان تفاوتا رو نشون نده ولی بعدا متوجه میشید

🦋✨️‌                 

خخخن اگه مرد بزرگ بود میگفتن عیب نداره اما اینو میگن فاجعهبله میتونن وخوشبختم میشن ربطی ب این چیزا ن ...

من حتی اگه برعکس بود هم اصلا قبول نمیکردم 

۱۰ سال هم اگه خانوم بزرگ تر باشه زیاده. و هم اگه آقا بزرگ باشه 

ربطی نداره. ۱۰ سال، ۱۰ ساله

یک دهه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به دوطرف داره

یکی هست چهل سالشه ولی از یک دختر سی ساله سرحال تر و دل زنده تره

یکی هست بیست سالشه ولی افسرده و دل مرده

این سومین کاربریمه قبلیا همه تعلیق شدن دلیلشم نمیدونم

دوست خواهرم یه خانم‌دکتر بود

ایشون ۹ سال از شوهرش بزرگتر بود

ظاهرش هم بیشتر از سنش میخورد!

همون اوایل دو تا بچه آورد

خیلی هم خوشبختند

در حالیکه قبل از شوهرش یکبار توی عقد طلاق کرفته بود

این چیزها به بلوغ فکری افراد بستگی داره

هم اینکه مرد کاملا بالغ شده باشه

هم خانم خودبرتر بینی نداشته باشه

اشتباساز هر لحاظیکیش بچه هست...که خانوم تو سن بالا امکان داره اصلا باردار نشه و یا اگه بشه امکانش هس ...

آخرین فرزند خودت چند سالگیت متولد شده؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

چهره خانما بعداز چهل سالگی طراوتشو از دست می ده.یه جورایی شل می شه.بوتاکسو وژلو واین بساطا هم که سالی یه بار حداقل ترمیم می خواد.پس برای اینکه این اختلاف سنی حداقل تو ظاهر صورت واندام تاثیر نذاره بایدخرج کرد.برعکس آقایون تو چهل سالگی جذابیتشون شروع می شه.دیگه خودتون برید تا ته ماجرا

اللهم صل علی محمد وآل محمد.        اگه سوال عقیدتی ویا مذهبی دارین در حد توان جوابگو هستم.

خخخن اگه مرد بزرگ بود میگفتن عیب نداره اما اینو میگن فاجعهبله میتونن وخوشبختم میشن ربطی ب این چیزا ن ...

اقایون از خانما دیرتر به بلوغ ذهنی و روانی میرسن

این حرف من نیست حرف روانشناسای مطرحه

برای همین میگن مرد باید از خانم بزرگتر باشه حالا نه که اختلاف سنی زیاد،ولی باید بزرگتر یا نهایتا هم سن باشه

این خانم از لحاظ سنی ده سال بزرگتره ولی از لحاظ روحیات خیلی با اقا اختلاف داره به مشکل میخورن 

🦋✨️‌                 

چه مشکلی داره میتونن ازدواج کنن فقط زیاد دوام نداره دیگه زندگیشون نهایت بعدش زورکی با هم بمونن با سی ...

خوب متوجه نمیشن که دوام نداره،میان میگن عیب نداره،فقط اگر یه مورد دیدن خوب بوده دیگه چسبیدن میگن میشه،من زیاد دیدم آقا بعدیمدت میکوبه توسر خانمه خاروخفیفش می‌کنه هرروز،یا چشمم دنبال اینو اونه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
چرا فکر میکنی هم سن باشن درک میکنن همو!اصلا درک چ ربطی ب سن داره

عزیزم هر کسی نظری داره 

من خودم نگفتم همسن. 

تو اطرافیانم اکثرا با تفاوت سنی زیاد زندگی خوبی نداشتن

البته اینکه گفتم اکثرا 

و امکانش هست نظر شما با نظرمن و یا هر کسی فرق داشته باشه دوست عزیز.

خیلی چیزای دیگه در اینکه هر دو شخص هم رو درک کنن تاثیر داره و صرفا فقط سن شناسنامه نیست

از کجا اینقدر مطمعن میگی ب مشکل میخورن

چون چند مورد دیدم تو اطرافم گلم

باهم ازدواج کردن چند سال هم کنار هم بودن و حتی بچه هم اوردن ولی درنهایت طلاق گرفتن،اون بچه هم قربانی تصمیم اشتباهشون شد

🦋✨️‌                 

آخرین فرزند خودت چند سالگیت متولد شده؟

من بچه ندارم عزیزم 

ولی در علم زیست شناسی میگن که اگه مادر سنش بالا باشه به نسبت، درصد اینکه بچه مشکل داشته باشه بیشتره 

و هستن اصلا مشکلی ندارن.

اما به هر حال احتمال اینکه مشکل داشته باشه افزایش پیدا میکنه

از کجا اینقدر مطمعن میگی ب مشکل میخورن

عزیزم دیدیم که میگیم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر