2777
2789

بچه ها من از ۳۴ سالگی توی اقدام بودم فهمیدم ذخیره تخمدانم ۸ دهم شده و تحرک اسپرم شوهرم هم پایینه . ۹ ماه تحت درمان بودم اما الان دارم طب سنتی رو ادامه میدم و وزن کم میکنم چون ۲۰ کیلو اضافه وزن هم دارم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنی نداری که گلم انشالله دامنت سبز میشه نی نی خوشملی میاری

فدات بشم انشالله. آخه یکم ذخیره تخمدانم پایینه فکر کنم بخاطر وزن و عدم تحرک باشه الان یک ماهه میرم پیش متخصص طب سنتی دارم اصلاح سبک میکنم. فعلا تو یه ماه ۶ کیلو کم کردم. داروهای بارداری هم داده به من و شوهرم انشالله تو سال جدید خبر باردارس مو توی این پیج بذارم

سن بالا!! شکسته نفسی میفرمایی35بالاست مگه

والا میگن انگار بالاست. خانوداه شوهر اینجوری میبینن. البته من ۳۴ سالگی ازدواج کردم و زود اقدام کردم. شوهرم واریکوسل نازایی داشت عمل کردم یکم توی حرکت اسپرم هاش مشکل داره. یه سال توی اقدامیم تقریبا اما من چون اضافه وزن دارم ذخیره تخمدانم پایین اومده دارم اصلاح سبک میکنم. انشالله زودتر باردار شم

فدات بشم انشالله. آخه یکم ذخیره تخمدانم پایینه فکر کنم بخاطر وزن و عدم تحرک باشه الان یک ماهه میرم پ ...

انشالله زود زود خدا انقدر خوشحالت کنه که فقط اشک شوق بریزی 

نذر شیر برا  علی اصغر کن حاجت روا میشی

انشالله زود زود خدا انقدر خوشحالت کنه که فقط اشک شوق بریزی نذر شیر برا علی اصغر کن حاجت روا میشی

حتما انجام میدم اما چطوریه؟ انشالله خدا بهم یه علی اصغر بده