سلام خانوما مستقیم میرم سر اصل مطلب من یه خواهر شوهر دارم کلاس اولیه بعد از آمادگی هرچی درس اینا داشته باشه میاد من میگم یادش میدم بعد خیلی پررو و دروغگوعه امروز که مدرسه تعطیل بود آورد من بگم بعد من جمله هارو تکی تکی ضبط میکنم به دروغ برگشته میگه مامانم میگه تکی تکی ضبط نکن منم گفتم بزار زنگ بزنم از مامانت بپرسم چون میدونستم دروغ میگه به چون گوشی مامانش دستش بود گفتم بابات خونی به اون زنگ بزنم به دروغ میگه آره زنگ زدم پدر شوهرم میگه من سر کارم بعد شروع کرده گریه که ببخش و اینا گفتم همیشه بخشیدمت ایندفعه به مامانت میگم پاشد وسایلاشو جمع کرد رفت منم زنگ زدم به مادر شوهرم گفتم قضیه اینجوریه میگه چرا دختر منو به گریه انداختی از این به بعد میبرم همسایمون یاد میده یعنی کارد بزنی خونم در نمیاد از حرص جای دستت درد نکنشونه قبلاً هم یه بار یه همچین حرفی زده بود من کارم و زندگیمو بچمو ول میکنم به این درس یاد میدم تهشم میشه این شما جای من بودین چیکار میکردیم خیلی ناراحتم و همچنین عصبی
میفهمم کاملا بچه هایی که والدین سن بالا دارن خیلی پررو و افسار گسیخته بار میان چون چیزی بهشون نمیگن
ولی من خیلی والدین سن پایین هم دیدم که بچه های لوس بی ادب دارن . چون معتقدن ولش کن بذار آزاد بار بیاد از حقش دفاع کنه ولی واقعا مسیر اشتباه پیش رفتن . والدین سن بالا هم دیدم که تربیت خوبی داشتن درباره بچه ها.