2777
2789
عنوان

خواهر شوهر سیریش

247 بازدید | 21 پست

سلام خانوما مستقیم میرم سر اصل مطلب من یه خواهر شوهر دارم کلاس اولیه بعد از آمادگی هرچی درس اینا داشته باشه میاد من میگم یادش میدم بعد خیلی پررو و دروغگوعه امروز که مدرسه تعطیل بود آورد من بگم بعد من جمله هارو تکی تکی ضبط میکنم به دروغ برگشته میگه مامانم میگه تکی تکی ضبط نکن منم گفتم بزار زنگ بزنم از مامانت بپرسم چون میدونستم دروغ میگه به چون گوشی مامانش دستش بود گفتم بابات خونی به اون زنگ بزنم به دروغ میگه آره زنگ زدم پدر شوهرم میگه من سر کارم بعد شروع کرده گریه که ببخش و اینا گفتم همیشه بخشیدمت ایندفعه به مامانت میگم پاشد وسایلاشو جمع کرد رفت منم زنگ زدم به مادر شوهرم گفتم قضیه اینجوریه میگه چرا دختر منو به گریه انداختی از این به بعد میبرم همسایمون یاد میده یعنی کارد بزنی خونم در نمیاد از حرص جای دستت درد نکنشونه قبلاً هم یه بار یه همچین حرفی زده بود من کارم و زندگیمو بچمو ول میکنم به این درس یاد میدم تهشم میشه این شما جای من بودین چیکار میکردیم خیلی ناراحتم و همچنین عصبی

راستش حقته 

از این از خودگذشتگی ها متنفرم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بره همسایه یادش بده. 

وقتی حتی مادر همسرت قدرنشناسه و قطعا خبر داره که بچه ش گاهی دروغ میگه. البته دیدم در این سن و سال گاهی دروغ میگن، ولی مادرش نباید با حمایت ازش، باعث بشه این خصلت درون بچه بمونه.هرچی هم بگن بچه هست و فلان و فلان ... تو قبول نکن چون اینقدرم بچه نیست که متوجه نشه این چیزارو . از طرفی بزرگتر وظیفه داره ادبش کنه تا رفتار درست را یاد بگیره

به همسرت بگو همه موضوع رو و اتفاقا سرسنگینی باش با خانوادش. جایی که ارزش کارت معلوم نیست ، خودتو دریغ کن تا قدر بدونن

بهتر بابا. بزار بچشونو خودشون جمع کنن اونم بچه کلاس اولی که انقدر حرص داره

مخصوصا خواهر شوهر من که دروغگو و دو بهم زنه با این که کلاس اولیه اما همه چیو می‌دونه تا شوهرم هس بهم میگه زن‌داداش و اینا تا اون میره شروع می‌کنه حرص منو در اره صبح تاشب هم خونه ما تلپه تنش نمیتونه جمعش کنه

وقتی ته خوبی و از خودگدشتگی واسه خانواده شوهر بازم ناراحتیه پس از اول یه نمیتونم میگفتی خودتو راحت میکردی الانم دیگه بیخیال دیگه قبولش نکن بگو به نظر منم همسایتون بهش یاد بده بهتره خودتو بزن به بیخیالی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

واقعا هم حقمه دلم براش میسوزه انقد حرص درباره تا نبینی نمیدونی چجوری موجودیه

میفهمم کاملا بچه هایی که والدین سن بالا دارن خیلی پررو و افسار گسیخته بار میان چون چیزی بهشون نمیگن 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من میبودم دیگه بهش درس نمیدادم. مگه بازیه بذاری یه بچه تورو دست بندازه.

دقیقا منم از همین عصبانی شدم که منو بازی داده الکی بعد شروع کرده به گریه که مثلاً کارشون راه بندازه

واقعا هم حقمه دلم براش میسوزه انقد حرص درباره تا نبینی نمیدونی چجوری موجودیه

عزیزم برات درس عبرت شد.هر کاری کنی تو عروسی ،دستت رو تا آرنج تو عسل کنی بزاری دهنش چون عروسی ب چشم نمیاد پس ب خای گله رو خودت کار کن.ابن دختر روز ب روز بزرگتر هم خواهد شد از الان مدیریت کن روابط رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.