2777
2789
عنوان

منابع آزمون استخدامی کیفیت بخشی

479 بازدید | 22 پست

بچه ها من این سه تا کتابو برای آزمون خریدم ولی از شرکت توی آزمون منصرف شدم، کتابا نو هستن خودم ۱۵۳۰ خریدم اگر به درد کسی میخوره یه تومن میفروشم. پیام بذارین.

🌿 برای پیدا کردنم پیج و کانال #مَکث_تراپی رو سرچ کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرسه تاش میخواستی مگه شرکت کنی که خریدی ؟ببر کتاب فروشی برات بفروشن بلکه

خودمم نمیدونم چی خریدم، به طرف گفتم برای این آزمون میخوام، فقط میدونم آزمون همش یکیه😅

ااره واقعا حیفم اومد ولی جای دیگه استخدام شدم دیگه منصرف شدم...😊

موفق باشی 

بهتره تو گروه های که ایتا و تلگرام هست برا آزمون اونجا اعلام کنی اگه خوب باشه کتابت بخرن ازت .

در ضمن هر ۳ تا باهم که نمیشه طرف نامردی کرده به نظرم برو ۲ تاش بزن تو سرش😆 یکی بخواد آزمون بده باید عمومی و تخصصی و اختصاصی بخونه این ۳ تا رشته کیفیت بخشی داد بقیه چی؟ عمومی و... 

خودمم نمیدونم چی خریدم، به طرف گفتم برای این آزمون میخوام، فقط میدونم آزمون همش یکیه😅

دوستم رفت کتاب بگیره فروشنده اول گفت دوتا این که رفت بگیره گفت نه ۳ تا موقع حساب کردن ۴ تاش کرد ۰😐

دوستم میگفت منم داشتم میگرفتم یهو دیدم پول چهارمی ندارم 🤦‍♀️ بعدا فکر کرد طرف داشته جزوه اش می‌فروخته😆 بابا همه کپی بود حالا🤦‍♀️ ولی خب ۳ تا حیطه رو داد لااقل

موفق باشی بهتره تو گروه های که ایتا و تلگرام هست برا آزمون اونجا اعلام کنی اگه خوب باشه کتابت بخرن ا ...

عه...... 😐🙁

باشه میرم تلگرام و ایتا میسرچم👌

مرسی ازت🩷

دوستم رفت کتاب بگیره فروشنده اول گفت دوتا این که رفت بگیره گفت نه ۳ تا موقع حساب کردن ۴ تاش کرد ۰😐د ...

اینی که من خریدم اسمش پک آزمون کیفیت بخشی بود یعنی، بعد الان هرچی توی سایتشون گشتم پیداش نکردم، فکر کنم خودشونم فهمیدن اشتباه چیدن😬