2777
2789
عنوان

چرا دخترا بک نمیدن

231 بازدید | 12 پست

پیجمو تازه زدم میخوام از فامیل دور باشم دو سه تا از دوستام هستن با چند نفر غریبه حدود ۱۵ ۱۶ نفر..خلاصه دوستم گفت برو ملتو فالو کن تا بک بدن بهت منم حدود ۲۰ ۳۰ تا دختر فالو کردم درخواستم رو قبول کردن ولی بک نمیدن ولی یه دونه پسر فالو کردم سریع بک داد🙄

مهربوناا یه پیج دارم که توش هنر دستمو میرازم🪷✨️🌸

سیاهقلم و طراحی چهره🦋🪞

ممنون میشم فالو و حمایتم کنین به حمایتتون نیاز دارم🦋💕🥰

یه لایک و فالو هیچ هزینه ای نداره دل یه نفرو شاد میکنی🙂🌙

@zahra._.artistt

زهرا☁️|طراحی چهره

بیاین تو پیجم پشیمون نمیشی😘🫠💥

نشونه:بیو پیجم نوشتس اینجا یه گوشه از من و نقاشی هامه‌‌‌‌....

کاربری دست چند نفره خوشگلا به دلیل تاپیک های مختلف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پیج منه فالوم کن سریع بک میدم فقط دایرکت بهم بگی

و اینکه توی گروه های‌حمایتی ادت میکنم اگه دوست داشتی

هر کیو فالو کنی بک میده متقابل  و پیجت چند روزه میره بالا🙂

چجوری توضیح بدم 😅میخوان با کلاس به نظر بیان.من اگه درخواست کسی قبول کردم بک میدم .و گرمه درخواست و ...

عزیزم میشه پیج من فالو کنی 

منم متقابل بک میدم

چجوری توضیح بدم 😅میخوان با کلاس به نظر بیان.من اگه درخواست کسی قبول کردم بک میدم .و گرمه درخواست و ...

منظرم منم اینه اگه نمی‌خوان بک بدن چرا درخواست رو قبول میکنن

مهربوناا یه پیج دارم که توش هنر دستمو میرازم🪷✨️🌸سیاهقلم و طراحی چهره🦋🪞ممنون میشم فالو و حمایتم ک ...

منم فالوت میکنم اسمم نازنین بک میدی 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!