2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

102 بازدید | 7 پست

میدونم کار سختیه یدونم بچه دارم یک سالو نیم شوهرم معتاده گل میکشه ترامادول و متادون میخوره همیشه چشاش  قرمزه خیلی وقتا خونه تنهام شب ساعت ۲یا۳شب کتک میزنه خیلی چیز ها خانواده ام نمیزارن زندگی  کنن میگن بلایی سرت میاره و خودمم خیلی خستم 

دیگه عزیزم تو طلاق نگیری  کی بگیره؟

امیدوارم بهترین ها رقم بخوره برات

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگ شرایطشو داری بعد طلاق میتوتی راحت و تر و بهتر زندگی کنی طلاق بگیر اگ حانی داری خوووبه خب... اگ نتونستی درستش کنی جداشو امااا خیییلی بیشتر باید تلاش کنی ک هم واسه خودت و هم بچت زندگی با ارامش تری و با این گرونی براش درست کنی... امیدوارم هر چی تصمیم بگیری خیییر و عالی باشه برات

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خانما اصلا برابر اینجور رفتارها مردتون کوتاه نیاین به شدت سخت وایستین جلوی اینجور رفتارها پرندیات اقایون کوتاه نیاین اگ بیخیال بودین توجه نکردین به اینجور رفتارهای اشتباه یک مردوقتی که احساسات جای عقل بگیرن ناراحتی و اذیت بوده همیشه عاقلی ها دور میکنه تجربه های زجر آور بعدتجربه میکنه این وابستگی بیش از حدت میرسونه یه خانم همیشه باید بیشتر تعادل باید بدن ب احساسات وعاطفه هاشو و سرسخت بودن رفتارهای اشتباه بعضی اقایون اگه تعادل ایجاب نکنن فردا روز ها اینده کلی دردسرها عذاب اور پیش میاد واستون به هارت پورت ها ترسوندن هاشون هیچ هستن مهم خودتون هستین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.