2777
2789

من خودم گوشت قلقلی درست میکردم با برنج میخورد یا خالی شامی میدادم بهش سیب زمینی سرخ کرده یا اب پز تخم مرغ ابپز ماهیچه وبرنج انواع سوپ ابگوشت حلیم شیر برنج و.....

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بچه ی اولم دختر بود حساسیتای بیجام باعث شد کم خوراک باشه .

منم اشتباه کردم خیلی الان پشیمونم بهش خیلی سخت میکرفتم الان خیلی کم اشتهاست ولی واسه کوچیکه اینجوری نبودم هرچی میخدرد میدادم هم الان اشتهاش خوبه هم وزنش

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

دخترمن هشت ماه ونیمش هست الان ی هفته هست که سرماخورده دندوناشم داره بیرون میاد اصلااااا لب ب غذا نمیرنه چکارکنم بنظرتون،قبلا خیلی خوب بود

میشه برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرستین  

برا دندونای پایینش اذیت نشد الان دندونای بالاییش داره در میاد،شیرم نمیخورد الان نسبت به غذا شبرخوردنش بهترشده،ولی غذا اصلا نمیخوره اصلا

میشه برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرستین  

زیاد بهش چیز میز نده .

بچه خواهر شوهرم خیلی چاقه .

مادر شوهرم گفت از بس بهش غذا دادن دکتر گفته معدش بزرگ شده و خیلی دیر سیر میشه الان هم که کلاس چهارمه خیلی طفلک چاق هست و کلی مادر شوهرم نگرانش بود .من خودم ندیدم ولی از ایشون شنیدم که بچه اذیته.

پس سعی کنید از ترس لاغری بچه هاتون رو چاق و مریض نکنید.

به قولی از اونور بوم نیفتید 

عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 
دختره بذار اندامش ظریف باشه ..فقط مواظب کم خونی باش .چون تو سن رشد هر چی هم که بچه خوش خوراک باشه ول ...

بردیمش دکتر غدد آزمایش گرفت کم خون بود بهش دوتا شربت خود داد 

برا دندونای پایینش اذیت نشد الان دندونای بالاییش داره در میاد،شیرم نمیخورد الان نسبت به غذا شبرخوردن ...

هرکاری هم بکنی تاوقتی خوب دندونش درنیاد کم اشتهاست شیرشو بده خوب بخوره براش برنامه کودک بذار حواسشو پرت کن بهش غذا بده

دخترمن هشت ماه ونیمش هست الان ی هفته هست که سرماخورده دندوناشم داره بیرون میاد اصلااااا لب ب غذا نمی ...

چند روزی صبر کن اگه بهتر نشد با پزشک مشورت کن .

من که رفتم چندین بار دکتر تا بالاخره با قرص سیپروهپتادین اشتهاشون درست شد و الان الحمدالله هم خوش تیپن هم سالم .

چون کوچیکن سعی کن بدون مشورت پزشک کاری نکنی .بیشتر سعی کن انواع غذا امتحان کنید تا غلقش دستت بیاد .

عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 
دخترمن هشت ماه ونیمش هست الان ی هفته هست که سرماخورده دندوناشم داره بیرون میاد اصلااااا لب ب غذا نمی ...

کم کم  خوب میشه گوشت کباب کن بده بکشه به دندوناش یا گوشت تو شیشه بذار آبشو ب ده بخوره