2777
2789

من اینجوری به بچم غذا میدادم ...از خاب که بیدار میشد با خودمون صبونه میدادمش .اغلب تخم مرغ سرخ کرده بود در حد چند لقمه ..ساعت ده یا یازده به اندازه پنج تا شیش قاشق فرنی میدادم ..بعضی اوقات خرما رو پوست میگرفتم تو شیر گرم له میکردم ...یا یه سیب درختی رنده میکردم ..

ظهر با خودمون غذا میدادم ..البته ساعت یازده یه چورت نیم ساعته میزد غذای ظهر هم اگه برنج بود یا ماکارونی با چنگال لهش میکردم ..سیب زمینی هم میدادم سرخ کرده .بهتر میخورد 

عصر هم باز اگه سوپ یا کته براش اماده میکردم میدادم ..شبم با خودمون غذا میدادمش .قبل از خاب بازم فرنی میدادمش ...این برنامه ی غذایی پسرم بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خوشش بیاد .مامانم میگه از پنجاه سال پیش این غذای بچه های فامیل بوده مثلا مادر بزرگم به داییه ...

حتما خوشش میاد خوشمزه میشه 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

از كبك و بلدرچينم غافل نشو من استنبوليشو ميدم به دخملي البته لاغره نسبت به سنش ولي رشدش تو دفترچه بهداشتش خوبه 

🎀قطعا به آنچه فكر ميكني خواهد آمد پس به آنچه فكر ميكني بينديش🎀
شوخی نکنین تپل بودن مهم نیست که ذایقه بچه خراب میشه بابا پر از شیرین کننده های مصنوعی و اسا ...

شوخی ندارم هم بعش شیر موز میدادم هم دنت بهش همه چی میدادم ماشالا لشاهاش از بزرگه بهتره واسه بزرگه خیلی وسواسی بودم اصلا اشتها نداره

از كبك و بلدرچينم غافل نشو من استنبوليشو ميدم به دخملي البته لاغره نسبت به سنش ولي رشدش تو دفترچه به ...

کپکو بلدچیتو بوقلمون عالیه من به دوتا دخترام هفته ای سه چهار بار میدم خیلی خوبه

[QUOTE=51444630]7کیلو[/QUOTEدخترا اکثرا تو یه سنی یه هوو تپلی نیشن ..نگران نباش ..از بچگیش و این روز ...

خدا از دهنت بشنوه دختر بزرگم لاغره انقد دوست دارم تپل بشه یکی از آرزوهامه

مقداری هویج رنده 

قارچ ورق شده

پیاز حلالی  

پرک جو 

سینه مرغ رو بزار که خوب بپزه و آبش کم بشه و تغریبا خشک بشه بعد مرغ رو در بیار و خوب بکوبش و مجدد وارد دیگ کن یک استکان شیر پرچرب و دو قاشق خامه صبحانه بریز داخل دیگ و خوب هم بزن و سریع خاموشش کن نمک خیلی خیلی کم بزن .

این هم امتحان شده هست و خیلی خوشمزه هست .دکتر تغذیه اینو برای کم وزنی پسر بزرگم داده  ..من مرتب واسه بچه هام میپختم الان که پانزده سال داره هنوز عاشقشه .

عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم