2777
2789

اول وینتیج برجسته سبز و صدفی گرفتم...  خوشحال و خندان اومدم خونه

دو تا 12 متر رو کنار هم انداختم... اصلا شوکه شدم

خونه سفیدددد و بی روح شد🥴🥴🥴

الان میخوام فرش گل منگلی ساده بخرم

طوسی طلایی های جدید که خیلی ترند شدن عزیزم تا سالهای سال ازمدنمیفتن

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شلوغه 🫣

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

همین شکلی ان 

ولی وسطشون طوسی بیشتراز طلاییه و دورشون طلایش بیشتره 

و گلاشون پرهستش 

جدیدهستن 

نمیدونم چطور بگم 

میدونم طلاکوب میگی عزیزم آخه اونام از مد رفتن

نه الان مدن اگه درست منظورمو گرفته باشید کدومارومیکم ابجیای من کرفتن جدید خیلی قشنگن