2777
2789

عزیزان من فوم شستشو ویتالیر گرفتم با تونر و سرم هیارلونیک اسید همین برند 

الان باید یه ضد آفتاب و ابرسان هم بگیرم سوال اینه ک میتونم همزمان از سرم ویتامین سی هم استفاده کنم یا نه اگه اره ترتیبش و روز و شبش چطوریه 

سرم ویتامین c شرایط خاص خودش داره فکر کنم نباید بهش آفتاب بخوره بعضیا میگن شبا بزنید نور هم حتی نخوره 

بعضیا میگن زدیم پوستمان لک و جوش آورده 

حواست باشه حالا زدن ویتامین سی ضروری نیستا

همون تونر و آبرسان فوم شستشو و مرطوب کننده کفایت میکنه 

صورتت که با فوم شستی بعد یکم خشک کن یکم پوستت خیس باشه هنوز بعد آبرسان بعد مرطوب کننده بزن ، شبا قبل از خواب پوستت رو با تونر تمیز کن از آلودگی ها و چربی 

من خودم بعد از آرایش با میسلار واتر پاک میکنم روزی یک بار یا یک روز درمیان صورتم با فوم شستشو میشورم دیگه تونر هم نمیزنم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرم ویتامین c شرایط خاص خودش داره فکر کنم نباید بهش آفتاب بخوره بعضیا میگن شبا بزنید نور هم حتی نخور ...

ممنون گلم پوستم تیره و کدر شده اخیرا جوش میزنه من اصلا جوش نمیزدم حتی دوران بلوغ یادمه جوش نزدم پس همینا رو رعایت کنم درست میشه یعنی آخه خیلی کدر شده

ممنون گلم پوستم تیره و کدر شده اخیرا جوش میزنه من اصلا جوش نمیزدم حتی دوران بلوغ یادمه جوش نزدم پس ه ...

شاید نیاز به فیشال داشته باشی پس

یا کربوکسی تراپی و اسید تراپی برای جای جوش و لک خوبه برو کلینیک زیبایی  ی ۳ ۴ تومن میشه حداقل

ممنون گلم پوستم تیره و کدر شده اخیرا جوش میزنه من اصلا جوش نمیزدم حتی دوران بلوغ یادمه جوش نزدم پس ه ...

هفته ای دوبار عرق کاسنی ناشتا با شاهتره قاطی کن بخور جوش میره پوستتم روشن میشه ب مرور، فقط نری هر روز بخوری هفته دوبار خوبه، 

شربت خاکشیر بخور بدون شکر بهتره،

کرم ها هم پشت هم نزن ک پوستت خفه نشه،

گرمیجات کم بخور

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

شاید نیاز به فیشال داشته باشی پسیا کربوکسی تراپی و اسید تراپی برای جای جوش و لک خوبه برو کلینیک زیبا ...

من خیلی کم اصلاح میکنم الان برای عید خیر سرم بند انداختم صورتم جوش زد الان یکم بهتر شده فیشیال میتونم برم؟ یا وایسم کامل خوب شه؟

من خیلی کم اصلاح میکنم الان برای عید خیر سرم بند انداختم صورتم جوش زد الان یکم بهتر شده فیشیال میتون ...

وایسا کامل خوب بشه میتونی از پماد یا کرم ضد جوش استفاده کنی به صورت نقطه ای رو جوش ها بزن به همه ی صورتت نزنی خشک میکنه....

عزیزم خودت تست کردی؟!

اره خیلی هم تست کردم فقط ی اشتباه کردم هر روز خوردم پوستم روشن و بدون جوش شد ولی بدنمو سرد کرد ، فهمیدم نباید هر روز خورد ،

بعد من گرمیجات هم خیلییییی میخوردم مثل موز انبه شیرینییییی شکلات بادمجون گوجه خرما عوووو خیلی چیزا ک حرارت بدنمو برده بود بالا ازون بود ک پوستم کدر شده بود ولی کاسنی و شاتره جواب بود ، سبک زندگی و تغذیه هم باید متعادل کرد در کنارش بخدااا صدتا کرم بزنیم ولی ایناها رعایت نکنیم پوست روشن و بدون جوش نمیشه

هفته ای دوبار عرق کاسنی ناشتا با شاهتره قاطی کن بخور جوش میره پوستتم روشن میشه ب مرور، فقط نری هر رو ...

تا چ مدت بخوریم ی دوماه کافیه 

چرا ناشتا یعنی اول اینو بخورم ی نیم ساعت بعد صبحانه؟ 

ی لیوان کافیه ؟ نصف کاسنی نصف شاتره یا زیاده؟؟؟

تا چ مدت بخوریم ی دوماه کافیه چرا ناشتا یعنی اول اینو بخورم ی نیم ساعت بعد صبحانه؟ ی لیوان کافیه ؟ ن ...

۲ماه خیلیه، 

یک ماه بخور هفته ای دو یا سه بار در هفته تنظیم کن روزاشوو گرمیجاتو اگر میتونی خیلییییی کمش کن چون همین شیرینیا و مواد مصنوعی گند میزنه ب پوست،

ناشتا یکی دوساعت قبل صبحانه تاثیرش بیشتر از زمان های دیگست،کاسنی و شاهتره مساوی یا یکم کاسنی بیشتر اندازه نصف استکان بیشتر نشن هردو باهم،

بعدش میتونی خاکشیر رو با آب ولرم هم بخوری اگر طبعت سرده یه قاشق چایخوری عسل هم بزنی پوست خیلی روشن میشه

تا چ مدت بخوریم ی دوماه کافیه چرا ناشتا یعنی اول اینو بخورم ی نیم ساعت بعد صبحانه؟ ی لیوان کافیه ؟ ن ...

هرچیزیو ک تا حالا امتحان نکردی همیشه با کم شروع کن