2777
2789

بچه‌ها من پنج شیش ماهه گواهی نامه گرفتم، اوایل خیلی مشکل داشتم، در حدی که دنده معکوس اصلا بلد نبودم (توی آموزشگاه یاد ندادن) و ماشین تکون‌های بدی میخورد، دنده ۲ به ۳ ام هم خیلی مشکل داشت! سر بالایی‌های سعادت آباد و اونورا عقب عقب می‌رفتم و به شدت استرس میگرفتم، ولی خب الان توی اکثر اتوبان‌های تهران روندم، پشت چراغ قرمزها بودم، فقط هم اون اوایل یه فقره تصادف خیلی کوچولو با خسارت فقط آینه بغل خودم داشتم ولی از رو نرفتم که نرفتم 😂 الانم اصلااااا ترسی ندارم خدا رو شکر و هیچ بی احتیاطی ای دیگه پیش نیومد؛

با اینکه خیلی خیلی راه دارم که حرفه‌ای بشم ولی اگر کسی مشکلی چیزی داره توی این مورد، اگر دوست داشت بپرسه من تا جایی که بتونم کمک میکنم و این تجربیاتم رو در اختیارش میذارم چون حسش رو درک میکنم. اگرم چیزی میدونین که میتونه به دردمون بخوره، خوشحال میشم بگین تا استفاده کنیم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من کلاج عوض کردن میترسم و اون تایمی که میخوام عوض کنم نمیتونم سرعت ماشینو کنترل کنم وگرنه همه چیم ...

کاری که باید بکنی اینه که وقتی میخوای دنده عوض کنی:

از دنده کم به زیاد: دور ماشینت رسید به ۳، یکم گاز بده بشه بین ۳ تا ۳.۵، بعد پاتو سر جای خودش از روی گاز بردار، کلاچ بگیر دنده رو بده بالا، دور ماشینت میاد زیر سه و شما با موفقیت به ماشین دنده دادی، البته سعی کن توی سر بالایی ها اگه ماشین نمیکشه، دنده ۴ و ۵ ندی و اگر دور موتورت با دنده سه زیاده، گازت رو کم کنی؛ خلاصه بخوام بگم، تمرین کن دور موتورت بین ۲ تا ۳.۵ و ترجیحا بین ۲.۵ تا ۳ باشه.

از دنده زیاد به کم یا دنده معکوس: دور ماشینت میرسه به زیر ۱.۵، اگر گاز ماشین کم باشه ممکنه حتی ماشین خاموش شه، اول اینکه هر جا حس کردی داری خاموش میکنی سریع کلاچ بگیر، چه حین حرکت چه اول حرکت، بعدم وقتی کلاچ گرفتی حین حرکت، دنده‌ات رو یکی بیار پایین، مثلا از ۴ به ۳، از ۳ به ۲ و... اینجوری خیلی قشنگ دنده عوض میکنی.

سعی کن کلا دور موتور رو کنترل کنی که همیشه بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ و نهایتا ۳۵۰۰ باشه. اینجوری نه سرعتت کم میاد نه زیاد، برای دنده ۲ به ۳ و ۳ به ۲ توی خیابون های خلوت تمرینش کن، بعدش دنده های بالاتر هم شبیه همین میشه. 

منم پنج شیش ماه گواهینامه گرفتم یاد دارم یعنی میدونم همه چیو بازم میترسم و استرس دارم از شلوغی خیابو ...

همیشه بهم میگفتن از شهر تمرین کن بعدش برو اتوبان، ولی خب من واقعا از چراغ قرمز و توقف هاش، یا اینکه عابر بیاد جلوم فراری بودم 🤦🏻‍♀️ اولین بار ساعت ۱ شب توی بزرگراه یادگار امام روندم و نمیگم اشتباه نداشتم چرا اتفاقا ماشین گاهی اوقات میرقصید توی دنده بالا، ولی به نظرم اومد که چم و خم ماشین جایی دستم اومد که هیچ ماشینی مزاحمم نبود، من وقت داشتم یاد بگیرم روندن رو و بعدش رفتم جاهایی که میدون و چراغ قرمز و چهارراه بود... البته اینم بگم اولش اصلا تنها نباش و با یکی بشین که گواهی نامه داره، اگرم می‌ترسی از اتوبان توی خیابون های خلوت تمرین کن (وقت های شلوغ نرو اصلا اینجور جاها، خیلیا چراغ میدن میرن روی مخت) من دنده عوض کردن و ترمز و کلاچ رو اولش جاهای خلوت یاد گرفتم، بعد رفتم جایی که مجبور شم اطرافمم کنترل کنم مثل چهارراه، اینجوری پله پله یاد گرفتم، وگرنه سخته که اولش هم حواست به پدال باشه، هم به آینه و... الان من اصلا به پدال هام فکر نمی‌کنم دیگه، پام خودش میره

برای پای راستت هم توصیه میکنم اصلا پاشنه ات رو بلند نکنی، نوک پات رو مثل عقربه های ساعت تکون بده از گاز به ترمز و برعکس، اینجوری احتمال خطات خیلی کم میشه.

ابعاد ماشین رو هم حتما بلد باش، اینکه از زاویه دید خودت اول و آخر ماشین کجاست.

من رانندگی تو‌ دوستی از همسرم یاد گرفتم اول فقط مستقیم رفتم و در حد دور زدن بعد گفت دور بزن برو خیابون اصلی گفتم من بلد نیستم که 😄گفت هیچکی با مستقیم رفتن راننده نشده برو 😂رفتیم خوردیم به چهاراه چراغ قرمز ترافیک ها ترسیده بود هی میگفتم بیا خودت بشین می‌گفت نمیشه دیگه تا ترافیک و چراغ قرمز رد کردم گفت دیدی چیزی نبود همون شد دیگه کلا ترسم از رانندگی ریخت 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من رانندگی تو‌ دوستی از همسرم یاد گرفتم اول فقط مستقیم رفتم و در حد دور زدن بعد گفت دور بزن برو خیاب ...

آره دقیقا منم دنده معکوس قبل خروجی های بزرگراه رو از نامزدم یاد گرفتم، مامانم خیلی استرسیه و اصلا ماشین نمی‌داد دستم 😂🤦🏻‍♀️ بار اول با دنده چهار داشتم خارج می‌شدم توی مسیر دایره ای، دچار گریز از مرکز شده بودیم 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️