2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم

107 بازدید | 21 پست

سلام

یه سوال داشتم

خانومایی که کمبود محبت شدید از طرف شوهرشون دارن میشه منو راهنمایی کنید

من الان خونه رو مثل دسته گل تمیز نگه میدارم همه چی مرتب سر جاش

دو تا بچه کوچیک دارم یکیش مدرسه ایه با کلی تکلیف و درس و کلاس و بشدت بهونه گیر و نق نقو  یکیشم فوق العاده شیطون و بریز و بپاش و خرابکاره که فقط وقتی خوابه آرامش دارم

سعی میکنم به غذا برسم خوشمزه بشه غذاهام

به خودم میرسم موهامو رنگ کردم لباسای مرتب میپوشم انواع آبرسان و ارایش ملایم

از هرچی که دارم طلا یا نقره میندازم که زینته زنه 

لباس خوابای قشنگ میپوشم در حدی که مثلا یکیشو میشه حتی تو مهمونی پوشید ولی چون باز و لختیه من تو خونه میپوشم 

همه میگن صورت قشنگی داری رنگ چشمامو هرکی میبینه تعریف میکنه

قبل شوهرمم خیلی بچه مثبت بودم و از خدا خواستم همسر خوبی نصیبم کنه شوهرم اولین مرد زندگیم هست

نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم

گیر یه خودشیفته ی تمام عیار افتادم

یعنی از کوچکترین حرکتی برای عذاب من دریغ نمیکنه 

نه تعریفی نه محبتی نه مهربونی نه توجهی 

هیچی

باهاش حرف میزنم هر انچه که میخوام رو بهش میگم اما با چنان جوابایی روبه رو میشم که قلبم به درد میاد 

بیرون از خونه چنان موجه و خوش برخورده که مردم حسرت زندگی منو میخورن ولی خدا میدونه که من تو چه عذابی هستم 

تو محل کارش چنان با خانمهایی که همکاره مودبه موقع سفارش تو چت استیکر میذاره که من واقعا میبینم نمیدونم اسمش حسادته ! شکستنه دله ! نمیدونم چیه ولی هرچی هست تو برزخ گیر کردم

از یه طرف بچه هام هستن خونه زندگی که جوونی و همه چیزمو براش گذاشتم که دلم نمیاد ول کنم

از یه طرف واقعا از زندگی با همچین مردی بیزارم 

دو روز پیش سر یه حرف سریع منو بلاک کرد بهش زنگ زدم دیدم بلاکم کرده شاخ درآورده بودم که ما حتی دعوا هم نکردیم

میدونم میشه سرمو گرم کنم با کتاب کلاس یا پیدا کردن کار ولی ته تهش هیچی جای خالی این کمبود تو قلب و روحم رو نمیگیره من یه زن جوونم که پاک زندگی کردم خواستم عشق و شادی رو با همسرم تجربه کنم ولی عرچیزی غیر این نصیبم شد

شما بگید چیکار کنم؟

اگر گوش میدی بهت راهکار بدم

ببین باید دندون رو جیگر بذاری و تا مدتی تحمل کنی

باید بذاری بری بچه هارو هم جا بذاری

مرگ یکبار شیون یکبار 

این مرتیکه داره اعتماد به نفستو خورد و خاکشیر میکنه 

برو و تا مدتی محل سگ بهش نذار  اگر اومد و عذرخواهی کرد که هیچی وگرنه دیگه بهش برنگرد

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش حرف میزنم هر انچه که میخوام رو بهش میگم اما با چنان جوابایی روبه رو میشم که قلبم به درد میاد ب ...

منم دقیقا مث تو با این تفاوت ک شوهرم خیانت کار هم هس و خسیس

بزن به در بی توجهی یعنی ببین به سگ محل بده به شوهرت ن من روزایی که محل سگ هم بهش نمیدم خوبه کافیه ی ذره توجه کنم ی گ...هی میشه ک نگو

اکثر مردا لیاقت زن خوبو ندارن بعد میگن زنا خیانت میکنن خب دلیلش همچین شوهر بیشعوریع

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

اگر گوش میدی بهت راهکار بدمببین باید دندون رو جیگر بذاری و تا مدتی تحمل کنیباید بذاری بری بچه هارو ه ...

ببین بحدی مغروره و لجبازه

عمرااااااااااااا بیاد دنبالم

میدونم و میشناسمش قشنگ 

حاضره بمیره ولی از غرورش نمیگذره

میترسم این وسط بچه هام ضربه بخورن خیلی دلم براشون میسوزه 

ببین بحدی مغروره و لجبازهعمرااااااااااااا بیاد دنبالممیدونم و میشناسمش قشنگ حاضره بمیره ولی از غرورش ...

ابدأ خونه رو ترک نکن. بچه هاتو آواره نکن و زیر دست زن بابا ننداز. بهترین روش برای فراموش کردن شرایط سخت زندگی تحصیل هست. هم رشد می‌کنی هم سرگرم میشی

ببین بحدی مغروره و لجبازهعمرااااااااااااا بیاد دنبالممیدونم و میشناسمش قشنگ حاضره بمیره ولی از غرورش ...

چه ضربه ای خواهر من

شما داری عذاب می کشی بچه ها بزرگتر بشن می بینن و درک میکنن و از اینکه شمارو تو موضع ضعف ببین بیشتر عذاب میکشن تا بدون شما باشن 

بعدشم از کجا معلوم بچه ها نخوان با شما باشن!

نترس 

به این خفت و خواری خاتمه بده

میدونم واسه من که این نشستم گفتنش آسونه اما باور کن حال و روزت هیچ خوب نیست و شما حقت این نیست

منم دقیقا مث تو با این تفاوت ک شوهرم خیانت کار هم هس و خسیسبزن به در بی توجهی یعنی ببین به سگ محل بد ...

والا اینم پولی نداره پول توجیبی ناچیز میده برا خریدای خونه هم کلی منت و سرکوفت میزنه

اره بی محلی و نادیده گرفتن سزای همچین مردایی هست

ولی خب یه روزایی واقعا غصه م میگیره

خیلی از لحاظ روحی ضعیف شدم یجورایی افسرده م 

انقدر عذاب میکشم حتی تو خوابامم میبینم که داره بهم خیانت میکنه یا منو ول میکنه

والا اینم پولی نداره پول توجیبی ناچیز میده برا خریدای خونه هم کلی منت و سرکوفت میزنهاره بی محلی و نا ...

من بعضی روزا از شدت کمبود محبت بالشتمو محکم بغل میکنم💔

کی اینا تاوان میدن😔

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

ابدأ خونه رو ترک نکن. بچه هاتو آواره نکن و زیر دست زن بابا ننداز. بهترین روش برای فراموش کردن شرایط ...

نه نمیتونم بچه هامو ول کنم

از خونه هم برم این یکاری میکنه همه منو مقصر بدونن 

خیلی راحت دروغ میبنده بهم و بشدت توانایی داره که مظلوم نمایی کنه و بازی روانی راه بندازه

شدیدا هم حسوده اصلا دلش نمیخواد من پیشرفتی بکنم 

من عاشق درس خوندنم 

باید هرجوریه شروع کنم هم برا ادامه تحصیل هم کار

چه ضربه ای خواهر منشما داری عذاب می کشی بچه ها بزرگتر بشن می بینن و درک میکنن و از اینکه شمارو تو مو ...

اخه هنوز بچه هام کوچیکن

باز یکم بزرگ بودن خودشون میتونستن انتخاب کنن میشد یکاری کرد

به وضع زندگیت و بچه ها برس سعی کن توی خونه لباسهای بازنپوشی موقع خواب لباس خواب نپوش وخود تو برای محبت آویزان شوهرت نکن(میدونم محبت نیازطبیعیته)به قول معروف اینقدرخودتو دردسترسش نزار

اون بایدبیافته دنبالت نه شما

ازبس اینقدرتحویلش می گیری خودشیفته شده

نه نمیتونم بچه هامو ول کنماز خونه هم برم این یکاری میکنه همه منو مقصر بدونن خیلی راحت دروغ میبنده به ...

فعلا درس مهمتره . خودم تجربشو دارم. من وقتی فهمیدم بچم آتیسم داره دیوونه شدم. مدتی سرگردون بودم بعد شروع کردم به خواندن برای ارشد. دو سه سال اینجوری بود بعد ارشد قبول شدم چند سال سرگرم اون بودم. بعد دوباره خواندم اینبار ارشد ی رشته دیگه تو ی دانشگاه خیلی خوب سراسری قبول شدم. چند سال هم اینجوری گذشت. الآنم هر روز با ی برنامه دقیق چند ساعت مطالعه آزاد در مورد رشتم دارم و بی اغراق از ی نفر دارای دکتری مطلع ترم. بخون دولتی قبول بشی تا منت پرداخت شهریه هم سرت نداشته باشه

بچه ها رو نمیشه رها کنه. گناه دارن. ما در مقابل فرزندانمون مسوولیم

میدونم همینم کارو سخت میکنه 

خودمو میگم: یک عمر به خاطر حرف مردم زندگی کردم و به خاطر این و اون 

کاری بنود که برای خوب بدون انجام ندم چه تو مدرسه و دانشگاه و سرکار چه توی خانه و خانواده

اما هیچ کس قدر کارهایی که انجام داده بودمو ندونست و هرکس سرش گرم زندگی خودش بود

بعدها با خودم گفتم پس من کجای داستان بودم؟ و چرا خودمو در نظر نگرفتم