2777
2789

چند وقت پیش سر ی موضوعی با خاله کوچیکم بحثم شد خونه خاله بزرگم بودم گفت اینجا خونه خواهر منه خونه هیچی تو نیست پس خانواده پدر یا مادر هم جای خواهر و برادر نمیگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل جديد دوستا جاي خواهر و برادر رو ميگيرن ديگه 

بايد دوستاي خوب اطرافتون داشته باشيد 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
منم تک فرزندم...یسری چیزاش خوبه..ولی خیلی حساس و زودرنجم!حس تنهایی بدی دارم..خصوصا اینکه رابطم با با ...

اين زودرنجي از همه چي بدتره يعني خدا نكنه يكي مخالفت كنه يا بگه بالا چشمت ابروه 

چند وقت پیش سر ی موضوعی با خاله کوچیکم بحثم شد خونه خاله بزرگم بودم گفت اینجا خونه خواهر منه خونه هی ...

خاله كوچيكتون فكر كنم خيلي ديگه كوچيكه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
بنظر منم لعنت به چند فرزندی ما هم که پنج تاییم...بدرد هم نمی خوریم فقط باعث ازار و اذیت همیم

فقط اونش نيست، چند فرزندي خَيلي چيزارو به ادم ياد ميده و روي شخصيت ادم تاثير ميزاره، توي زندگي مشترك و حضور توي جامعه خَيلي خَيلي فرق ميكنه 

من تك دحترم 

همش به روزي فكر ميكنم كه خداي نكرده مامانم نباشه ديگه رسما بدبخت ميشم و هيچ كي رو تو اين دنيا ندارم پدرمم چند ساله فوت كرده

احساس تنهايي خيلي بده خيلي زياد

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
راحتیم ازادی پولی که دستم میاد مستقل بودنم

همچی ک پول نیست.. مستقل بودن شخصیه ..اتفاقا میگن بچه ببارید تا قبلی مستقل شه

تکی ها بیشتر وابسته پدرو مادرن

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
دقیقا الان یکی دارم بعدی رو اقدامم بعد عید ایشاله

خدا حفظش كنه ايشالله گلم خوب كارى ميكنى بچه كه تنها بزرگ ميشه خيلى گناه داره تازه خدا عمر طولانى به همه پدر و مادر ها بده سايشون بالا سرمون ولى خدايى نكرده بعد ها كه پدر و مادر ديگه نباشن بچه يه همخون داره كه تنها نباشه 

چند وقت پیش سر ی موضوعی با خاله کوچیکم بحثم شد خونه خاله بزرگم بودم گفت اینجا خونه خواهر منه خونه هی ...

واقعا لعنت به تک فرزندی که انقدر پر رو و زبون دراز شدی با خاله ات بحث میکنی!!!

ببخشید قصدم شوخی بود فقط ناراحت نشی

اگر چند تا خواهر برادر هم داشتی هزار جور با اونا بحث و کشمکش پیش میومد بعد میگفتی کاش یه دونه بودم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید