2777
2789

سلام اگه میتونین بگین درچه حالیه هوا خرابه بچه سه ماهه دارم نمیتونم برم به دکتر نشون بدم

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرکاره

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

هم t4 بالاست

هم tsh  پایین

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

هم t4 بالاستهم tsh پایین

ممنون عزیزم قرص لووستین تو بارداری میخوردم بخورم الان؟؟

ممنون عزیزم قرص لووستین تو بارداری میخوردم بخورم الان؟؟

من دانشجو هستم گلم و صلاحیت تجویز و دستور دارویی ندارم ولی شما تیروئیدت پرکار شده اگه لووتین میخوردی یعنی احتمالا کم کار بوده حتما حتما برو دکتر پشت گوش ننداز 

ببین رو جعبه دارو رو نگاه بنداز اگه لووتین یا لووکسین نوشته بود و لووتیروکسین اینا برای کم کاری تیروییده شما الان تیروئیدت پرکار شده 

من دانشجو هستم گلم و صلاحیت تجویز و دستور دارویی ندارم ولی شما تیروئیدت پرکار شده اگه لووتین میخوردی ...

ممنون عزیزم لطف کردی انشالله شنبه میرم

ممنون عزیزم لطف کردی انشالله شنبه میرم

خواهش گلم حتما برو بارداری خوبی داشته باشی