2777
2789
عنوان

سلام حی علی الصلوة اول وقت

113 بازدید | 17 پست

حی علی الصلوة.

این همه تو سایت بودی، به انگشتات استراحت بده.

چند دقیقه هم برای امر الله وقت بزار. بسم الله 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

🥺❤️

احسنت بابت امضا،  سخن حق معصوم . بسم الله 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احسنت بابت امضا، سخن حق معصوم . بسم الله

فدات شم عزیزکم.در پناه خدا باشی همیشه😍😍❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

ای وای من نگاه نمیکنم پروفایل رو😵‍💫

استارتر محترم عذر میخوام من نمیدونستم آقا هستید.

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

تازه خوندم

ان شاءالله طاعات قبول 

ای وای من نگاه نمیکنم پروفایل رو😵‍💫استارتر محترم عذر میخوام من نمیدونستم آقا هستید.

و من الله التوفیق 

یاد سرپرست خابگاه مون افتادم،یادش بخیر به زور می اومد میبرد نماز صبح،یکی میپرید روی کمد یکی زیر تخت، ...

محل گذر هست و مسافریم. از فرصت باید برای حصول تقوا و صواب بهره برد.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

من امیدی ندارم پاشم برای نماز

شیطون رو لعنت کنید. دقت کنید در طول روز چی رخ میده براتون که سبب سلب توفیق و قضا شدن نمازتون میشه

واس چی میای نی نی سایت مهمتره .... بابت پست های همسو با تاپیکم دشمن دارترین هستم احتمالا

ضمنا

اینجا بنظرم از اینستا پاک تره

سلام. وقت بخیر.

@niniyar‍ 

ببخشید مگه دو کاربری تخلف نبود؟

کاربر چرچیلم 

و

کاربر چرچیلممم

ظاهرا هر دو یک اکانت هستند. خودش در تاپیک نوزدهم همین کاربر Lasvegas گفته. خودتون ملاحظه کنین.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.