2777
2789
عنوان

تا می‌توانی زیاد دعا کن

94 بازدید | 10 پست

✨️«پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

اَكثِرْ مِنَ الدُّعاءِ فَاِنّكَ لاتدَری مَتی یستجابُ لَكَ؟

تا می‌توانی زیاد دعا کن، تو چه می‌دانی دعایت در چه وقت به اجابت خواهد رسید؟

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

من یه ارزویی داشتم از بچگی ولی چند ماه قبل بیمار شدم و هنوزم درد باهامه چند روز پیش اون آرزوم برآورده شد نمیدونم واقعا حکمتشو 

حاضر بودم آرزوهه برآورده نشه ولی سالم باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقل شده : هر دعایی دارید بین دو تا صلوات از خدا طلب کنید تا زودتر اجابت شود 

صلوات دعای اجابت شده خداست و دعایی که بین دو صلوات گفته بشه(به برکت صلوات) به اجابت نزدیک تره 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من یه ارزویی داشتم از بچگی ولی چند ماه قبل بیمار شدم و هنوزم درد باهامه چند روز پیش اون آرزوم برآورد ...

عزیزدلم ان شاء الله سلامتیتو بدست بیاری کامل🥺🥺❤️❤️❤️

شاید این بیماری و سختی یک بستری برای رشدت باشه،یا امتحان الهی باشه،همه ما سختی هایی تو مراحل مختلف زندگیمون داریم،توکلت به خدا و همیشه شاکر باش.به امید خدا آرامش و سلامتی همیشگی بشه تو زندگیت.❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

بعضی آرزوها بنظر ما محال میاد، اما برای خدا آسونه...

بله جانم همه عالم به اراده الله هست😍❤️

آیه ۱۸۹-سوره آل عمران:

وَلِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۗ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

و مالکیّت و فرمانروایی آسمان ها و زمین فقط در سیطره خداست، و خدا بر هر کاری تواناست.

نقل شده : هر دعایی دارید بین دو تا صلوات از خدا طلب کنید تا زودتر اجابت شود صلوات دعای اجابت شده خدا ...

بله احسنت🙂🙂🌷🌿