2777
2789
عنوان

دوستان دندون سفید🙌🙌

159 بازدید | 20 پست

من همیشه ی خدا مسواک میزنم روزی دوبار اونم به مدت دو دقیقه ولی باز دندونام میپوسه 

دوستانی که دندوناتون همیشه سالمه رازتون چیه؟

میوووووو

سفید نیس سالم هم نیس😂اما مسواک باید یک دقیقه باشه کلا بالای یک دقیقه پراز ضرره خواهرم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

راز من اینه که هفته ای ۲ بار میزنم چون هروقت مسواک زدم دندون درد گرفتم حتی برادر شوهرمم همینجوره

البتهمن هیچوقت دهنم بو نمیده حتی وقتی تازه بیدار میشم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید مشکل از جنس دندوناته برو دندون پزشکی

اگه مشکلت زردیه من دندونام سفیده اون یکم زرده طبیعیه اما اگه خیلی باشه باید تمیز شه و روغن‌ نارگیل و زردچوبه عالیه خوب سفید میکنه

من خودم حقیقتا فقط شب ها مسواک میزنم ولی دندونام هم سالمه هم سفید و هم در یک ردیف(چشم نخورم)😂

با جمله اولت ناراحت شدم با نصیحت آخرت خنده ام گرفت ،😂خب خواهر خودتم یه حرکتی بزن

😂😂😂😂بخدا دغدغه‌های مهمتری دارم دندون آخریشه😂😂💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

سفید نیس سالم هم نیس😂اما مسواک باید یک دقیقه باشه کلا بالای یک دقیقه پراز ضرره خواهرم

دندونام سفیده اما مسواک یک دقیقه به درد نمیخوره جنس دندون بدرد نمی خوره خواهر نیستم برادرم

میوووووو

راز من اینه که هفته ای ۲ بار میزنم چون هروقت مسواک زدم دندون درد گرفتم حتی برادر شوهرمم همینجورهالبت ...

وایییییی من چون صبح ها میرم دانشگاه باید مسواک بزنم چطوری هفته ایی دوبار دندون هاتون سالمه😮😮

میوووووو

من دندونام تیره یا زرد نیست 

ولی خب اگر ژنتیکی دندونات مشکلی نداشته باشه 

خودتم نکات بهداشتی رو کامل رعایت کنی مصرف نوشیدنی های مثل چای و قهوه و نوشابه و غیره رو کم کنی و اگر سیگاری و قلیونی هستی اونا رو بزاری کنار در کنارش به موقع جرم گیری و بلیچینگ انجام بدی اوکی میشه 

نهایتا میتونی کامپوزیت یا لمینت انجام بدی که البته اونم باز مراقبت هارو میخواد 

من دندونام تیره یا زرد نیست ولی خب اگر ژنتیکی دندونات مشکلی نداشته باشه خودتم نکات بهداشتی رو کامل ر ...

به لطف خداوند یه پسر عموی دندون پزشک دارم😂 که هر ماه نه سه ماه یه بار مطبشم

میوووووو