2777
2789
عنوان

چقدر مواد بذارم تو ماشینش که بگیرنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 59 پست

عزیزم ...

اگر دلش با اون زن بود ،

پس چرا وقتی که شما اصرار به طلاق کردی،

قبول نکررررد ؟؟ .... و به دستُ پات افتاد ؟

پس اگر ارتباطی هم باشه

مثلِ زنگِ تفریحِ براش و به زودی هم مثل آشغال پرتش 

میکنه بیرون

اون میدونه زنِ زندگیش شما هستی 

نه اون هرزه ای که به شوهرُ دوتا بچه اش هم رحم نکرد 

و خیانت کرد

و دیگه اینکه 

خیلی مواظب باش ... اون به زندگیِ سرد عادت نداره

اگر از شما توجه نگیره 

مطمئنا بیشتر جذبِ اون هرزه میشه ...!

الان متاسفانه بین شما و اون زن ،

یک رقابت پیش اومده 

نذار سهمِ اون بشه 

باور کن گناه پایدار نمیمونه 

اون زن ، بد روزگاری در انتظارشه 

عزیزم ...اگر دلش با اون زن بود ،پس چرا وقتی که شما اصرار به طلاق کردی،قبول نکررررد ؟؟ .... و به دستُ ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی که واسم گذاشتی و تایپ کردی مفید بود 

سر نمازهات واسه اینکه زندگیم مثل قبل بشه و عشق و آرامش بهمون برگرده دعام کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم ... من از روزی که تایپیک پر بازدیدتون رو

با متن زیبا و غمگینش ، گذاشتی 

دارم دنبال تون می کنم 

و همیشه نگرانِ حالِ دلت هستم ...

عزیزم ؛

یا علی بگو و دوباره از اول شروع کن

قوی بااااش و تسلیمِ یک هرزه نشو 

این بحران رو شما فقط میتونی مدیریت کنی

و در پایان 

دلم برای زندگیت خیلی روشنه ،

چون خدا رو داااری ...

چیزی که اون هرزه نداره 

عزیزم تا یادمه بهت بگم که انشالله روابطتون بزودی بهتر از قبل میشه و هرگز نزارید متوجه بشه که نقشه های خبیثانه مثل گذاشتن مواد یا هر نقشه ی دیگه ای براش داشتین چون کلا نظرش در مورد شخصیت و ذات شما عوض میشه بزار تا همیشه ذهنیتش در مورد شما همون خانومه مهربون و خوش قلب و متین باشه تا درگیر عذاب وجدان بخاطر نمک نشناسیش باشه

در ضمن برای اینکه هوا بَرِش نداره که چقدر عتیقه اس که همزمان دوتا خانم براش گریه زاری میکنن بهش بگید 

ببین همونطور که توی جامعه برای مردا زن زیاده برای زنها هم مردای زیادی ریخته 

تمام ناراحتی و زجه زدنهای من بخاطر اووون همه ،زحمتی هست که برای حفظ زندگیم به جون خریدم  ، اون همه انرژی که گذاشتم ،عشق و دوست داشتن تو و زندگیم و ،نادیده گرفتن خیییلی از خواسته هام ،زندگی که از صفر شروع کردیم کلی براش زحمت کشیدیم تا اینجا ،

ای خداااا آخه چرا یکی نیست به من بگه کجا کم گذاشتم برات ؟ چرا باید این بلا سر من میومد؟منی که هررر چی فکر میکنم هیییچ جا برای زندگیم کم نزاشتم به جز ۱۰۰ خودم ۱۰تا صد هم قرض کردم که بهترین زندگی رو داشته باشیم 

آخه عزیزم حق من این نبود ،مگه ساختن اعتماد به این راحتیِ

من چه خاکی باید توو سر خودمو بچه هام بریزم تا دوباره همون آدم قبل بشم که کلی به تو و بچه هام افتخار میکردم

انشالله که خدا دلمو آروم کنه و تو هم بتونی خودت و صداقتت رو با رفتارت بهم ثابت کنی

واقعا منم مثل خودت فقط فکر میکنم دلیل این مصیبتی که به سر زندگیمون اومد فقط میتونه چشم نظر باشه باید از این به بعد نزاریم کسی بد و خوب زندگیمونو بفهمه

واااقعا باورم نمیشه تو با این همه تعهدی که به زن و بچه ات داشتی تویی که از آسمون و زمین تلاش میکردی که من و بچه ها در رفاه باشیم تویی که آرامش و رضایت ما همیشه اولویتت بوده چرا باید اینطوری میشد؟

---------------------------

در ضمن هر طور شده پیگیر یه مالی ملکی حتی طلای گرم بالایی چیزی همین قبل از عید ،حتی شده حسابای اون زنه اگر با ارزشه رو یه مبلغی هم بزاره روش طلا یا زمین بگیری عالی میشه چون بگو با آسیبی که به روانم رسوندی و براحتی ترمیم نمیشه ،جدای این که بااید با رفتارت اعتمادم رو جلب کنی  تاوان داره  حداقل کمی دلم خوش بشه😔

-----------------------------------

(واقعا زنی که خرج نداره ارج نداره) ،اگر فقط با گفتگو روابط درست بشه قدر نمیدونه ،حتما و حتما ازش مالی رو بگیر ،بگو خودت منو تا الان باید شناخته باشی که مادیات برام مهم نبوده ولی الان فکر میکنم با یه  خرید متفاوتی شاااید کمی حالم بهتر بشه پس تو باید حداقل این خوستهام رو دریغ نکنی

وااای دیگه چیزی یادم نمیاد 😂❤️فقط باااید زودتر خوش خبری طلای زیاد یا ملکی چیزی رو بهم بدی ببینم هنرش رو داری یا نه😂🥰 البته باید بیچاره شرایط مالی داشته باشه دیگه ،روی طلبی که از زنه هم دارید حساب کن بگو اول خرید بعد سفر عید 

انشالله موفق باشی عزیزم

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️

عزیزم

ببخشید اومد اینجا

در مورد خیانت یه راهکار دارم

کاری که خودم کردم

بد نیست

آرومت میکنه

حس کن همسرت نیست 

مثلا همکارته هم خونته

همین

و کم کم بهش خو کن و دیگه رو خیانت زوم نکن 

هی بهش فکر کنی دیوونه میشی

من4 ماه گریه کردم 

چشمای نازنینم که شهریور دکتر گفت سالم و مشکلی نداره

الان عینک نمره 3 لازم شده

با خود ت این کار رو نکن 

عزیزمببخشید اومد اینجادر مورد خیانت یه راهکار دارمکاری که خودم کردمبد نیستآرومت میکنهحس کن همسرت نیس ...

واقعا مگه میشه؟ 

من کلی مشاوره رفتم 

با دوستان اینجا درد و دل کردم و بهم راهکار دادن و نصیحت کردن و... اما انگار فقط. همون لحظه حال آدم اوکی میشه دوباره همه چی مو به مو میاد تو ذهنم 

وااای روز تولدش جایی کار داشتم که صبح باید میرفتم تا غروب 

واسش کادو گرفته بودم صبح که میخواستم برم  و اونم میخواست بره سرکار بوسیدمش و کادوشو بهش دادم گفتم فکر نکنی یادم رفته تولدت رو... 

حالا تو پرینت ها نگاه میکنم صبحی که من بوسیدمش و بهش تولدش رو تبریک گفتم و کادو میلیونی که گرفته بودم رو دادم بهش رفته از ساعت 8ونیم صبح تااااااظهر با اون جن ده چت کرده و زنگ زده و لاس زده 

حیییفه من 

حیف اون روزایی که سرکار بود بهش پیامک های یهویی می‌فرستادم و از شدت علاقه و دوسداشتنم و...بهت میگفتم اونوقت این بی پدر مادر به یه جن ده ابراز علاقه می‌کرده 

دیروز وقت اذون غروب تو آشپزخونه شام درست میکردم 

بچه هام خواب بودن شوهرم سرکار بود 

پای اجاق گاز هاااااای های اشک ریختم و زار زدم 

اصلا حالم خوب نمیشه 

حس میکنم چهرم پیر شده 

اون شادابی و خندون بودنش رو از دست داده 

دردمو به هیچکس نمیتونم بگم 😭😭🥺🥺💔