2777
2789
عنوان

چقدر مواد بذارم تو ماشینش که بگیرنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 59 پست

یک کیلو تریاک بذار 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکاری نسبت به انتقام کنی خودت اذیت میشی من در جایگاهی هستم که بهم خیانت شده به بدترین وضعیت ولی شم ...

لازم نبود پروفایلتونو ببینم و متوجه بشم مرد هستید!

چون فقط یه مرد میتونه به خانوم بعد از خیانت دیدن و تحقیر شدن و آتیش گرفتن روحش پیشنهاد محبت بیشتر نسبت به همون موجود هرزه بده...!

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

هرکاری نسبت به انتقام کنی خودت اذیت میشی من در جایگاهی هستم که بهم خیانت شده به بدترین وضعیت ولی شم ...

ببخشید شما اقایبن درسته؟؟؟ خانمت بهت خیانت کرد و بخشیدی؟؟؟؟ الان حال دلت خوبه؟؟؟؟ 

جدا شده بودم وای شان مجدد رجوع کرد دراین راستا هرچی خودش ودخترام خواستند تهیه ومهیا نمودم حتی اسباب ...

چه کار بزرگی کردین. سخت نبود یاداوری اون خاطره ها؟؟؟ 

منم خیانت دیدم ولی نمیتونم ببخشم فقط دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام و زندگی بچه هام خراب نکنم 😔

یه پسره همکار خواهرم بوپ

یکی از مدیرهای ارشد مالی شرکتشون بود

به چشم برادری تیپ و قیافه هیکل عالی وضع مالی عالی

زنش خیانت کرده بود

اونوقت این وسط اداره زار میزده برای خواهرم اینا میگفته دوسش دارم اما اون نمیخواد بمونه🫥🫥🫥🫥

گفت خانومش بهش خیانت کرده و این بخشیده

ایشونم اشتباه کرد بخاطر همین بخشش های بیجا هست که بعضی زن و مردا انقدر وقیح شدن که خیانت میکنن انتظار بخشیده شدن هم دارن. و هیچ ترسی از رو شدن گندکاریشون ندارن چون میدونن تهش بخشیده میشن و تمام

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

سلام گلم من از اولین تاپیک خیانتت در جریان روزای سختی که داری هستم ،انشالله خدا معجزه و آرامشی از جنس خودش سیرابن کنه که با تمام وجود حسش کنی تا کاااملا حالت خوب بشه تا بتونی فقط و فقط بخاطر خودت خیلی منطقی با مشکلی که پیش اومده برخورد کنی و تصمیم بگیری و ازت خواهش میکنم این رو خودت هم شب و روز از خدا بخواه و نتیجه شو ببین گلم .

عزیزم میدونم  این حجم از خشم ،عصبانیت  و نا امیدی و احساس شکست برای دختر ۲۷ ساله  به خانمی و فهمیدگی شما خیلی خیلییی زیاد و طاقت فرساست ولی

هررر چقدر بیتابی کنی گلم ، به تهش نتیجه خوبی نمی رسی مثل این چند ماه ، مگر اینکه به خودت کمک کنی کمی آرامش رو حتی کاذب و مقطعی به قلب و دل خودت تحمیل کن ،مطوئن باش میتونی تصمیم های عاقلانه و بهتری بگیری و نتیجه اش هم لذت بخشتر برای خودت و فرزندات باشه 

بخدا میتونی با اقتدار شرایطی رو فراهم کنی بدون اینکه طلاق بگیری ، زیر یک سقف بهترین حس رو خودتون داشته باشید و شوهرت تنهایی و حقارت رو با تمام وجود حس کنه و ذره ای آرامش روح نداشته باشه 

گلم اونقدر خانم و متین باش که تا ابد در خودش بشکنه و زجر بکشه و مجبور بشه هر روز به زبون بیاد که بد گوهی خورده

ولی عزیزم میدونم صبوری سخته و زمانبر ولی شما میتونی 

برات دعا میکنم ، ازت خواهش میکنم کمی خودت کمک کن خشمت فروکش کنه  و حتما براش بگو فقط بخاطر بچه هام موندم ولی بودن و نبودنت ذره ای برام مهم نیست و اینو بدون با تمااام عشقی که نثارت کردم و لیاقت ذره ایش رو نداشتی تووو بییی ارزشترین آدم زندگیمی و تا ابد حق هیییچ توقعی رو از من نداری من فقط وقف خودم و بچه هم هستم 

مگر اینکه بتونی خودت رو ثابت کنی و الا فعلا که از تو متنفرترینم 

گلم خدا شاهد خیلی میفهممت و دعاگوتم 

راستی مشاوره برو و ازش بخواه که اول کمکت کنه کمی آروم بشی

من دکتر نودرگاه رو خیلییی نتیجه گرفتم عااالیه ،برو انشالله با خبرای خوب میای عشقم بوس به روی ماهت❤️🌹😘

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️
ایشون گفتن مثل مادر برای بچه هاش وقت بگذاره کسی حرف از محبت نزد.

وا دوباره بخون نوته با محبت بیشتر همسرتون رو مدیریت کنید

بعد گفته با سیاست بچهاتو به جای برسون

اول نوشته ب همسرت بیشتر محبت کن

حبسش چقده پولش چقدر میشه؟

عزیزدلم ... بُهتان به یک بی گناه !

خیلییییی گناهِ سنگینی هست ..‌

چون خانومِ معتقدی هستین ، 

کارمایِ عمل تون، 

بدجوووور بهتون بر می گرده 

این نقشه و فکر ، کاملا از طرفِ شیطان هست برای شما 

اونم که دشمنِ قسم خورده ست !!! 

(دلش براتون نسوخته)

اون دیده این روزهاااا حالِ خرابی دارید ،

چپُ راست بهتون حمله می کنه

... لعنتش کنین و دیگه به این موضوع فکرم نکنین