سلام گلم من از اولین تاپیک خیانتت در جریان روزای سختی که داری هستم ،انشالله خدا معجزه و آرامشی از جنس خودش سیرابن کنه که با تمام وجود حسش کنی تا کاااملا حالت خوب بشه تا بتونی فقط و فقط بخاطر خودت خیلی منطقی با مشکلی که پیش اومده برخورد کنی و تصمیم بگیری و ازت خواهش میکنم این رو خودت هم شب و روز از خدا بخواه و نتیجه شو ببین گلم .
عزیزم میدونم این حجم از خشم ،عصبانیت و نا امیدی و احساس شکست برای دختر ۲۷ ساله به خانمی و فهمیدگی شما خیلی خیلییی زیاد و طاقت فرساست ولی
هررر چقدر بیتابی کنی گلم ، به تهش نتیجه خوبی نمی رسی مثل این چند ماه ، مگر اینکه به خودت کمک کنی کمی آرامش رو حتی کاذب و مقطعی به قلب و دل خودت تحمیل کن ،مطوئن باش میتونی تصمیم های عاقلانه و بهتری بگیری و نتیجه اش هم لذت بخشتر برای خودت و فرزندات باشه
بخدا میتونی با اقتدار شرایطی رو فراهم کنی بدون اینکه طلاق بگیری ، زیر یک سقف بهترین حس رو خودتون داشته باشید و شوهرت تنهایی و حقارت رو با تمام وجود حس کنه و ذره ای آرامش روح نداشته باشه
گلم اونقدر خانم و متین باش که تا ابد در خودش بشکنه و زجر بکشه و مجبور بشه هر روز به زبون بیاد که بد گوهی خورده
ولی عزیزم میدونم صبوری سخته و زمانبر ولی شما میتونی
برات دعا میکنم ، ازت خواهش میکنم کمی خودت کمک کن خشمت فروکش کنه و حتما براش بگو فقط بخاطر بچه هام موندم ولی بودن و نبودنت ذره ای برام مهم نیست و اینو بدون با تمااام عشقی که نثارت کردم و لیاقت ذره ایش رو نداشتی تووو بییی ارزشترین آدم زندگیمی و تا ابد حق هیییچ توقعی رو از من نداری من فقط وقف خودم و بچه هم هستم
مگر اینکه بتونی خودت رو ثابت کنی و الا فعلا که از تو متنفرترینم
گلم خدا شاهد خیلی میفهممت و دعاگوتم
راستی مشاوره برو و ازش بخواه که اول کمکت کنه کمی آروم بشی
من دکتر نودرگاه رو خیلییی نتیجه گرفتم عااالیه ،برو انشالله با خبرای خوب میای عشقم بوس به روی ماهت❤️🌹😘