2777
2789
عنوان

ایمان به خدا

168 بازدید | 35 پست

یه سوالی هست که همیشه از همه میپرسم الان میخوام شماها هم جواب بدین

ایمان رو توی چی میبینین؟رفاه؟نماز؟قران؟انسانیت؟

من که میگم خدا یعنی پاک بودن خدا یعنی انسان بودن خدا یعنی وجودیت یعنی اینکه ما هستیم زنده ایم ما همه چیز و در عین حال هیچ چیز هستیم.

نظر شما چیه؟

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایمان در تعبد هست. ممکنه مثل خوارج بسیار نماز بخونی ولی خون امام زمان ات را هم بریزی.

ممکنه مثل یکسری مادرشوهرها، نماز و مسجد و ... ولی به عروس ات ظلم کنی.

ایمان یعنی بنده خدا بودن در همه ابعاد زندگی، نه انتخاب سلیقه ای

مثلا بگی من خوش اخلاقم ولی عیبی نداره اگه نماز نخونم این شکلی درست نیس

عالی اما سوالم اینه معیارشو کی تعیین میکنه؟ هرکی برای خودش؟یا دیگران برای ما؟ به نظر من هرکی برای خودش چون به قول معروف ادمو تنها تو قبر میزارن البته نظر شخصیه نظر شما چیه؟

دل صاف و خیال راحت بابت حضور خدا تو زندگی،نترس بودن برابر بنده هاش و ترس مقابل خودش درسته؟

من با اون ترس مقابل خودش موافق نیستم ما نباید از خدا بترسیم 

عالی اما سوالم اینه معیارشو کی تعیین میکنه؟ هرکی برای خودش؟یا دیگران برای ما؟ به نظر من هرکی برای خو ...

هر آدمی به احوال خودش آگاه هست، اینکه چقدر در نیت و عمل به مسائل اخلاقی، اعتقادی، احکام پایبند هستی، همون قدر ایمان داری.

من با اون ترس مقابل خودش موافق نیستم ما نباید از خدا بترسیم

ترس انواع داره، وقتی معرفت به خدا(اون هم به لطف خود خداوند) در آدمی پیدا بشه، اتفاقا دائما در ترس این هستی که نکند در طاعت او نباشم.

مثل اینکه شما مواظب هستید کاری نکنید که پدر و مادرتون ناراحت بشند، این نوع ترس هست. نه اینکه پدرت ترسناکه، از شدت علاقه به پدرت نمی خواهی کاری کنی ، خاطرش مکدر بشه.

ترس انواع داره، وقتی معرفت به خدا(اون هم به لطف خود خداوند) در آدمی پیدا بشه، اتفاقا دائما در ترس ای ...

من اسم اینو ترس نمیزارم احترام میزارم 

مثلا ماها بچه بودیم بهمون گفتن از خدا بترسیم البته نه خیلی نسل ما قبل تر از ماها منظورم هست بچه اون کلمه ترس توی ذهنش میرسه شما به اون درک رسیدین که ترس نوعی عشق هست اما خیلی ها بهش نمیرسن 

پس بجای اون کلمه بهتره بگیم احترام عشق دوست داشتن

آدم به پدرش احترام میزاره و سعی میکنه ناراحتش نکنه چون دوستش داره 

من اسم اینو ترس نمیزارم احترام میزارم مثلا ماها بچه بودیم بهمون گفتن از خدا بترسیم البته نه خیلی نسل ...

خوب بد گفتند حرف ات درسته، خدا ارحم الرحمین هست.

اتفاقا دکر روز سه شنبه همین یا ارحم الرحمین هست.

من اسم اینو ترس نمیزارم احترام میزارم مثلا ماها بچه بودیم بهمون گفتن از خدا بترسیم البته نه خیلی نسل ...

درست می گید، اسم دقیق اش خشیت الهی هست.

یعنی بیم و ترس از خودم با آگاهی از عظمت خداوند.

ببین وقتی کسی تو مسیر بندگی بیفته خدا خودش دائما ازش دستگیری میکنه و به معرفت اش اضافه می کنه.

تا جایی که مثل پیامبر اکرم ص، استغفار می کردند، نه اینکه گناه کار باشند، از معرفت ای که به خداوند داشتند.

من هم نظرم با شما هست، همه چیز زیر بناش عشق و محبت هست، البته محبت همراه با عمل.

در آیه ای از قرآن هست:

اگر می گویید من را دوست دارید، من خداوند و پیغمبر ص را اطاعت کنید.

وقتی که عاشق عملی خدا بشی، همه کارهات را از سر محبت به خداوند میکنی، مثلا بچه ات را برای رضای خدا دوست داری نه برای دل خودت.

خونه و تحصیلات و ... همه چیز را از سر عشقی که به خداوند داری دوست داری.